Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 13 apr 2013 20:25 #241

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
evo post sa ssc
del boj;102246052 napisao/la:
pa nije ih bilo samo pored Banovine

to je otprilike ova P

znači nekih 15000m2.

Na kvadrat može i 4-6 da stane ako ih je bilo samo 1 na kvadrat onda je bilo 15k

i ovo
del boj;102246209 napisao/la:
inače P samo ispred Banovine je oko 9500m2

KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 13 apr 2013 20:31 od ranko su ns.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 13 apr 2013 20:38 #242

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
sećam se kad su bili izbori prošle godine kad je Toma našo one džakove i onog bolida iz Zaječara tad sam komentarisao da BoTa sigurno pobeđuje i da ne treba da brine jer Toma sve čini da izgubi izbore.

I šta se desilo: Toma razbio BoTu.

I ovo mi sad deluje kao trapav autogol SNS-a a imali su idealnu šansu.
Ali se ne usuđujem da prognoziram. Jedino što vidim da se baš naoštrilo i da su zajedno i sps i dss i sns i da svesno pojačavaju tenzije. Ko će proći bolje a ko lošije pokazaće vreme.

dali je autogol miting ili deklaracija pitanje je sad
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 13 apr 2013 20:40 od ranko su ns.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 13 apr 2013 21:34 #243

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
E to su mooda!
:cheers:

Edit: mislim na garija koji je oslajmario mirovica
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Poslednja izmena: 13 apr 2013 21:38 od mrnjavi.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 13 apr 2013 23:06 #244

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
ranko su ns napisao/la:
evo post sa ssc
del boj;102246052 napisao/la:
pa nije ih bilo samo pored Banovine

to je otprilike ova P

znači nekih 15000m2.

Na kvadrat može i 4-6 da stane ako ih je bilo samo 1 na kvadrat onda je bilo 15k

i ovo
del boj;102246209 napisao/la:
inače P samo ispred Banovine je oko 9500m2

Pazi, tih 15.000 kvadrata mi je mozda malo mnogo. Vidi se da se posle banovine to mnogo proredjuje (a nisu mnogo nabijeni ni pred banovinom) i da je ih fala bogu, nema na zelenim povrsinama. Sto se generalno najbolje vidi ovde:

Nema gotovo nikog posle raskrsnice.

Po mojoj slobodnoj (delimicno racunatoj) proceni, bilo je u najboljem slucaju desetak hiljada ljudi.
Poslednja izmena: 13 apr 2013 23:09 od Yokai.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 13 apr 2013 23:36 #245

• sasko
  • sasko's Avatar
ukinuti pokrajinu prebaciti neka ministarsva u novi sad neka u nis neka u kragujevac i svi srecni i zadovoljni bar bi ja tako uradio jel ovo ne vodi nicemu
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 00:49 #246

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
I sta bi s tim postigao Sasko??? o0 Bez uvrede ali komentar ti je ravan ovim slikama...
Ljudi ko ce znati koliko je mase bilo ali eo ja cesto idem na stadion i mogu da se zakunem da ovi ne bi napunili stadion ,koji inace prima 12.303 ljudi. Toliko o tome.

Msm jasno je svima da se ovde sve strane bore samo za vlast i da ih savrseno zabole na sve nas koga god da favorizujemo...
Ali jedino resenje je.. ili skroz ukinuti Vojvodinu ili dati pravu autonomiju ili i vise sto da ne , ali SVE TO BEZ POLITICARA DANASNJICE !!! jer je sa njima sve ovo nemoguce!! Njima bas ovakva s(r)tanja najvise odgovaraju, mislim na obe strane.

A onaj gari sto je pljunuo Igora aaaaaaaaaaaaaaaa :) :) legenda
Poslednja izmena: 14 apr 2013 00:52 od kimi.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 02:05 #247

• sasko
  • sasko's Avatar
pa dobijes da ne mozes nista da odcepis tj da ne mozes da pravis naciju vojvodjana kao sto su crnogorci i bosnjaci napravili a dobijes i da zadovoljis ove sto pricaju da nema nista u ns i svi su srecni a sira autoomija vojvodije ide ka drzavi treba ukunuti zastavu vojvidine pod hitno bar bi je ja ukunuo jel nije posteno prema onim ljudima sto izgunuse u prvom svetskom ratu da bi ona bila u srbiji da sad pravimo neke zastave vojvodine i da se pravi neka vojvodjanska nacija
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 10:18 #248

• Steve McQueen
  • Steve McQueen's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Vintage race cars
  • Poruka: 862
  • Primljenih Zahvalnica: 330
Prvi sv. rat nije neki argument jer je u istom ucestvovala Dunavska divizija (jedna od 4) koja je bila sastavljena mahom od "precana" odnosno ljudi iz Vojvodine. Moj pradeda ili cukundeda je bio u njoj, sa njom otisao do Soluna i vratio se 1918 kuci. Dunavska divizija je bila mislim najveca i njena uloga u ratu je lavovska. Tako da to sto pricas da "nije posteno prema borcima iz I rata" nema veze sa vezom....
Slobodni Zidar
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 10:27 #249

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Joj sasko, izvini ali nalupetao si se svega.
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 10:54 #250

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Ja zivim u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini i zelim njenu punu autonomiju jer ja ne znam nijednu pokrajinu u svetu kojoj uskracuju ono sto po definiciji treba da ima. Ako Vojvodina ne dobije autonomiju koju zasluzuje, a to je da ima svoje institucije, svoje pare, ekonomsku nezavisnost i ako kojim slucajem urade ovo sto ti predlazes, da Vojvodinu treba ukinuti onda ce mnogi napustiti Vojvodinu, i Srbiju zauvek.

Izgleda da vazi ono : "Kada volis Kosovo onda si patriota a kada volis Vojvodinu onda si separatista"
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 11:06 #251

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Otis Driftwood napisao/la:
Joj sasko, izvini ali nalupetao si se svega.

Vala bas!
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 12:37 #252

• Steve McQueen
  • Steve McQueen's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Vintage race cars
  • Poruka: 862
  • Primljenih Zahvalnica: 330
Slobodni Zidar
Tema je zaključana.
Zahvalnici: Otis Driftwood

Politika u gradu 14 apr 2013 12:49 #253

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Genijalno! Inace svanuli su novi plakati.

Poslednja izmena: 14 apr 2013 12:51 od Otis Driftwood.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 13:38 #254

• sasko
  • sasko's Avatar
ne volim ja ni kosovo ko kosovo ja volim jedinstvenu srbiju i da su ranije ukinili pokrajine ne bi toliki ljudi dole izginuli a sto se tice tvog pradede cukundede i moji su ratovali tad protiv austrougarske i na ceru i kod zemuna i treba to postovati a ne cepati srbiju tad smo izgubili 1 /3 stanovnistva a to ne treba zaboraviti a sto se tice vojodine republike to ne dolazi u obzir nikako . Mi mesto da radimo da nam se republika srpska priruzi i da hrvatima uzmemo ono sto nam pripada tj nekadasnju republiku srpsku krajinu mi se dalje delimo na ju sever tj vojvodinu. koja je razlika srbi su i oni iz leskovca i oni iz subitice ili vi to gledate drugacije ?
vojvodina je najrazvijeniji region srbije i kao takav treba da pomogne ostatku zemlje a ne da politicari tu traze neke autonomije a u sustini dele narod koji nece imati nista od toga nego ce se samo politicari bogatiti. Uzmite primer crne gore isto je tamo srpski narod al su im uvrteli da nisu srbi nego crnogorci i da ih srbija koci i gde su sad ? na istom onom mesto gde su bili i sa nama ili ja mozda gresim ?
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 13:57 #255

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
sasko napisao/la:
ne volim ja ni kosovo ko kosovo ja volim jedinstvenu srbiju i da su ranije ukinili pokrajine ne bi toliki ljudi dole izginuli a sto se tice tvog pradede cukundede i moji su ratovali tad protiv austrougarske i na ceru i kod zemuna i treba to postovati a ne cepati srbiju tad smo izgubili 1 /3 stanovnistva a to ne treba zaboraviti a sto se tice vojodine republike to ne dolazi u obzir nikako . Mi mesto da radimo da nam se republika srpska priruzi i da hrvatima uzmemo ono sto nam pripada tj nekadasnju republiku srpsku krajinu mi se dalje delimo na ju sever tj vojvodinu. koja je razlika srbi su i oni iz leskovca i oni iz subitice ili vi to gledate drugacije ?
vojvodina je najrazvijeniji region srbije i kao takav treba da pomogne ostatku zemlje a ne da politicari tu traze neke autonomije a u sustini dele narod koji nece imati nista od toga nego ce se samo politicari bogatiti. Uzmite primer crne gore isto je tamo srpski narod al su im uvrteli da nisu srbi nego crnogorci i da ih srbija koci i gde su sad ? na istom onom mesto gde su bili i sa nama ili ja mozda gresim ?
Gde su crnogorci sad? Evo moja sestra ide za mesec dana da radi tamo posao za 450-500 evra koji bi kod nas bio placen maksimum 250. Plate su im u proseku 20-30% vise nego kod nas. Eto gde su Crnogorci.

Da je Vojvodina najrazvijenija, to je nekad tako bilo. Sad je unistena do neprepoznatiljivosti i rasprodata tajkunima.
Poslednja izmena: 14 apr 2013 13:59 od Yokai.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 14:14 #256

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
sasko napisao/la:
Mi mesto da radimo da nam se republika srpska priruzi i da hrvatima uzmemo ono sto nam pripada tj nekadasnju republiku srpsku krajinu

Ti sad stvarno nisi normalan.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 15:27 #257

• sasko
  • sasko's Avatar
jeste ako gledas u prosek sezonske poslove gledaj podgoricu gledaj preko zime nema ih nigde to ti je isto sto u ns odjednom skoci potrosnja za vreme exita i onda se vrati u normalu a i nije sve u parama dzabe sto imas pare kad ces sutra ostati bez svega tako su i ovi na kosovu mislili nema veze ajde mi da zaradimo da prodajemo supu albamcima za silne pare i gledaj gde su dogurali :)
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 15:29 #258

• sasko
  • sasko's Avatar
samo sam za to da im se vrati milo za drago ne trazim nista sto ne pripada srbima tj srbiji kad tad ce se srbi tamo vratiti pazi sta ti kazem nije ni nemacka ni amerika neunistiva a znas e da oni guraju hrvate a za uzvrat ko zna sta dobijaju tj nemacka ih gura
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 15:55 #259

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
sasko napisao/la:
jeste ako gledas u prosek sezonske poslove gledaj podgoricu gledaj preko zime nema ih nigde to ti je isto sto u ns odjednom skoci potrosnja za vreme exita i onda se vrati u normalu a i nije sve u parama dzabe sto imas pare kad ces sutra ostati bez svega tako su i ovi na kosovu mislili nema veze ajde mi da zaradimo da prodajemo supu albamcima za silne pare i gledaj gde su dogurali :)
Kod njih to traje od Aprila do Oktobra. Tako - dobar deo godine. Turizam im je ogroman deo ekonomije. Exit traje 4-5 dana. Nije realno uporedjivati. Kome je Exit doneo posao od 500 evra mesecno? Stopa nezaposlenosti u Crnoj Gori je 13%. Kod nas evo preko 25% ...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 apr 2013 16:03 #260

• sasko
  • sasko's Avatar
njih u celoj drzavi je ko nas u ns il bg a ne kazem sesecno nego dnevno koliko ovi ugostielji uzmu kad je exit i kad je ovako a trebalo bi jos nesto organizovati u ns sem sexita pa bi bilo vise turista nece turista sedeti u ns da gleda u nebo iznad ns
Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru