Nikolić: Pod uticajem medija odlučio sam da glasam za Tadića
Share
1085
Nikolić u strahu da bi u slućaju da on dođe na vlast mogao da izbije novi rat
BEOGRAD, 14. maj 2012, (Njuz) – Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić odlučio je da učestvuje u drugom krugu predsedničkih izbora, ali će svoj glas najverovatnije dati svom protivkandidatu Borisu Tadiću.
Nikolić kaže da je do pre nekoliko dana želeo da glasa za sebe, ali da je nakon brojnih tekstova koje je pročitao u novinama, kao i posle gledanja nekih emisija na televiziji, shvatio da je Boris Tadić ipak pravi izbor za Srbiju.
- Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene u prvom krugu i planiraju da to učine i 20. maja, ali ja sam prelomio i zaokružiću Borisa Tadića – rekao je Nikolić i naveo da je na njegovu odluku najviše uticao dnevni list „Blic“.
- Samom sebi nakon svih tih tekstova delujem jako neozbiljno i mislim da je neodgovorno da vođenje države prepustim nekome poput sebe. Pozivam birače da u što većem broju izađu u drugom krugu i glasaju za onog za kojeg misle da je bolji. Ja im neću govoriti za koga da glasaju. Ja sam odlučio. Ako se slažu sa mnom znaju šta im je činiti, a ako se ne slažu ja im neću zameriti – kaže Nikolić i napominje da su mu u odluci da glasa za Tadića pomogle i brojne duhovite emisije u kojima se ovaj pojavljivao proteklih dana, poput „Večeri sa Ivanom Ivanovićem“, ili „Informativno veče sa ženama“.
- Da se ne lažemo, stvarno je šmeker – kratko je prokomentarisao Nikolić i dodao da je jedan od razloga što će glasati za Tadića, strah da bi, u slučaju on dođe na vlast, uskoro mogao da započne novi rat.
Istraživanje koje je nedavno obavio Stratedžik marketing, pokazalo je da više od pola čitalaca dnevnih novina ne zna da Tadić ima protivkandidata u drugom krugu izbora.
Read more:
www.njuz.net/nikolic-pod-uticajem-medija...adica/#ixzz1uq4wlVdY