bratislavbelic napisao/la:
Talični Tom napisao/la:
Nisam siguran da ovo pišem na pravoj temi,a možda je već bilo govora o tome,ali eto rizikovaću.
Elem,o čemu se radi?Hteo sam da pitam upućene šta misle o montažnim kućama?O njihovom kvalitetu,veku trajanja..itd.
I da li je procedura,ili velika zavrzlama danas naći plac i početi graditi montažnu kuću na istom?
Kažu pojedini da im se smučilo sve dok nisu nabavili i platili sve silne papire,dozvole,pečate.
Pa ako neko ima iskustva sa gore pomenutom temom,voleo bih da saznam i čujem nešto više o tome.
Hvala unapred.
Pratio sam i Vaša prethodna pitanja, kao i ovo sada, te mi se nametnulo sledeće: Zašto baš mora da bude NS?
Pogledajte nekretnine ( stanovi/kuće ) u Beočinu, Sr. Karlovcima, Temerinu, Bač. Petrovcu,... Još uvek su znatno jeftinije, a relativno blizu centra NS ( u obzir uzeti do 25 km ). Navedena mesta/opštine su komunalno opremljene, dobro povezane sa NS ( nekada se brže stigne iz Petrovca nego sa N. Naselja do centra ). Eventualno pogledajte kuće ili placeve u Rumenci ( skoro pa je postala deo NS ).
Kao prvo ne morate mi persirati.Druga stvar,nigde nisam decidno naveo da baš tražim i prvenstveno stan u NS.Moji
pređašnji upisi bili su vezani za funkcionalnost dupleksa,i konkretno sam pokazao jedan za koji sam bio zainteresovan.
I u ovom upisu iznad nigde nisam pomenuo NS kao mesto za trazenje placa,kuce,stana.Da želim da živim u mestima koje ste naveli,postavljao bih pitanja u vezi nekretnina,konkretno vezana za ista.
Jeftinije naravno da jesu,ali postavlja se pitanje koliko bi se goriva trošilo kad bi svaki dan žena i ja prelazili
50km svako sa svojim vozilom?Kad se stavi na papir taj izdatak na godišnjem nivou,dolazi se do velike cifre.
Nekih 6 meseci sam iz mesta koje je udaljeno oko 25km od NS išao na posao i vraćao se,tako da znam o čemu pričam.
I naravno ne živim sam,imam članove porodice koji se takođe pitaju o budućem mestu stanovanja.
U svakom slučaju hvala na sugestiji i predlogu.
Svako dobro.