Otis.Driftwood.Ressurected napisao/la:
Slobodno fotografisi sledeci put i salji u NSBI grupu na fb, prosli put kada sam ja poslao fotografije od Blavaka predsednik NSBI je kontaktirao nadlezne sluzbe i odmah je izasao pauk (iako je fotografija bila stara par dana)
Danas sam isao u albu i ono je uzas. Dostavna vozila na bici stazi, crni mercedes djip i neki audi parkirani posred pesackog.
Dunavac napisao/la:
Upravo sam od radnika saznao da se na deonici od Higijenskog do Cara Dušana radi SAMO biciklistička staza celom dužinom! !!Trotoar će se raditi samo 80-tak metara,ispred stambenih zgrada bliže Cara Dušana.Ostatak trotoara ostaje ruševina,u sadašnjem stanju-izrušen i pun rupa.Kakav idiotluk!A parkinzi se ne planiraju,gde će ljudi parkirati vozila-o tome nilo ne razmišlja.Postali biciklisti bitniji od pešaka,a mame sa kolicima,invalidi u kolicima i svi koji prolaze peške tom deonicom neka se snalaze.Sramotno!!!
Pesaci i invalidi ni do sada nisu mogli da setaju jer su stanari tih kuca i zgrada uzurpirali i zelenu povrsinu i trotoar svojim vozilima. Tako da nisu biciklisti krivi već vozači automobila, ja kada god tuda idem kola su problem ne bicikli