Ima i tender za rušenje, a ima i za prodaju. Stoje obe na sajtu UGZIja.
www.ugzins.rs/jn/JNPregled.aspx
www.ugzins.rs/k_files/katalog.htm
www.ugzins.rs/k_p/pos-037s.htm
Mislim da ovim pokušavaju da povećaju atraktivnost/vrednost parcele.
Novajlija napisao/la:
Mozda u prva 3 bude trgovina a na višim etažama poslovanje, kancelarije...
Novajlija dragi, pa koliko poslovnjaka ima praznih ili polupraznih (Agrovojvodina, Aleksandar bulevar, bivši Naftagas na bulevaru,...) Sumnjam da bi se nekom isplatilo da pravi novu sedmospratnicu (ne zaboravimo i ona 4 prema Braće Popović) da bi izdavao kancelarije. Napomenuo bih još i onaj "poslovnjak" u V. Karadžića koji jako liči na stambenjak. (
www.nsbuild.rs/forum/projekti-u-izgradnj...ista?start=240#62249 ) .
djaso napisao/la:
Blavak aj u pivo da ce promeniti namenu u opstegradski centar ako propadne i ova licitacija:) Secam se da je davno i preko puta parkinga bilo predvidjeno iskljucivo poslovni karakter i da je tako stojalo godinama.Oko 20 000 m2 ali iskljucivo za poslovanje. Kad su promenili namenu pojavilo se interesovanje investitora.Ko ce u NS da pravi tolike kvadrate samo za poslovanje?
Možemo na pivo (kafa, čaj, sok, ...) i bez klađenja, razlog uvek možemo naći. Inače sam skoro potpuno siguran da si u pravu, samo su nijanse u pitanju. Kao što sam i pomenuo u nekom postu ranije, verujem da će biti stambeno-poslovni. Moguće je da će čak i ona 4 sprata biti neka robna kuća npr (fali tom kraju koji se jako proširio), a 7 spratova će biti stambenjak. Možda bude tipa ko ova u Pančevu
goo.gl/maps/HCcWqN92EWU2