I zasto se sad ograda sa desne strane uspona odjednom prekida??? Sto ne istera do kraja uspona???
Na tom ulazu je jedan tip ograde, rukohvata i rampe. Na ulazu od Gondole je drugi tip. Ona rampa na ulazu iz Ive Lole Ribara je da polomis onu stvar ako ides s kolicima...
Nego, sta mislite o ogradjivanju parka i uvodjenju "radnog vremena"? Bio sam u ogromnim parkovima po Rusiji i video da su fino ogradjeni i imaju kapije na kojima pise da je zadrzavanje posle 22h zabranjeno. Jutros sam imao prilike da oko pola9 prosetam kroz Dunavski, to nije normalno na sta taj park lici posle subotnje, a rekao bih i svake druge noci! To su tone plasticnih flasa od piva, limenki, kutija, semenki, cigara...!!! I hektolitri mokrace po travnjacima. Pa sunce mu zarko...
Sta smeta da se posle 22h park lepo zakljuca i udju cuvari (ja bih pustio i lafove!) Da se ta trava za to vreme poliva, regenerise, da rade prskalice...
Dukelander napisao/la:
Evo rampe u Dunavskom parku koju je Ranko slikao u izgradnji.
Gotova
Dvovisinski rukohvati od Inoxa, ivice rampe od gletovanog betona, rampa od pikovanog kamena, istog onog koji se nalazi u potezu ispred Bistroa.