Fisherman napisao/la:
Inobačka - park novi
Nazovem, kaže gospođa sada je akcijska ponuda, reko super.
Nemaju građevinsku dozvolu još, završetak za 2 godine od trenutka dobijanja iste. Najranije leto 2022. Prvo lamela 1 pa sve ostale u nekoliko meseci iza te.
1500e sa pdv, nema umanjenja za veće kvadrature.
Kud plovi ovaj brod...
Da da taj rad, zvao sam i ja da pitam pa mi je sibnula mail (u nastavku) inace godpodja se zove Iva Andric
Poštovani
U prilogu su skice stanova u lameli 1.
Objekat ima ukupno 7 spratova. Na 7.spratu, koji je redovna etaža, su stanovi malo uvučeni jer imaju terase duž celog stana,
Prilozeni stanovi su tipski, sto znaci da su na svim spratovima isti po vertikali (osim na 7. spratu koji se kompletnom strukturom razlikuje od nižih spratova).
Na svakoj pojedinačnoj skici stana, možete videti i položaj stana u objektu.
U prilogu Vam šaljem i izgled parking mesta u podzemnoj etaži, kao i situaciju celog kompleksa, kako bi mogli da steknete utisak kako će kompleks izgledati.
U predugovaranju, odnosno promo periodu, cena stana je i najpovoljnija, 1500eur/m2 sa PDV-om.
Cena garažnog mesta je 600eur/m2, a veličine garažnih mesta su 11-13m2 ( na skici imate tačne dimenzije svakog garažnog mesta). Kao što možete videti na skici, po dva parking mesta su pregrađena zidovima. Iz garaze direktno liftom idete do željenog sprata.
Za sva pitanja stojim Vam na raspolaganju, budite slobodni da me pozovete na brojeve iz potpisa u bilo koje vreme u toku dana. Pozivam Vas i da dođete kod nas na sastanak u sedište kompanije na adresi Bulevar oslobođenja 30a. Radno vreme kancelarije je od 7h do 15h, ali možemo se dogovoriti i za vreme koje vama odgovara. Pozovite me da dogovorimo okvirno vreme sastanka, ukoliko želite.
Srdačan pozdrav,