Uskoro se na BPP otvara Idea, stalno se provlači priča kako su u problemu a ovo je peta Idea u krugu poluprečnika 1km oko moje kuće, a u taj krug upadaju i jedan omanji PerSu, ali i dva Gomexa i Roda i Alba od većih lanaca ali na samoj granici tog kruga, plus nekoliko sitnih tipa Mikromarket i Maxi Diskont (ne Delezov nego onaj lokalni novosadski) i sl. Ako povećamo poluprečnik na 1,5km, u igru ulazi još 3 Gomexa, 3 Univera, i po 1 Idea i 1 PerSu i 1 DIS, što znači da gde god mrdnem u bližem komšiluku je Idea, malo dalje su Univeri i Gomexi i megamarketi, a za najbliži Maxi moram da pređem najmanje 2km vazdušnom linijom. Da li je trgovniskim lancima ovako jednostavnije da grupišu prodavnice u klastere zbog snabdevanja, nemam pojma, ali mi je malo bezveze da pored četiri prodavnice u bliskom komšiluku sada dobijamo i petu prodavnicu iz istog lanca, a ni u postojeće 4 ne možeš uvek naći sve što ti treba.
Inače, odmah pored Idee se otvara i pošta 21107, ne znam da li imamo neku posebnu kategoriju za takvu vrstu objekata