Marijanovic napisao/la:
Jedino imam zamjerku na kamiondzije ... kad se vrsi skupljanje istog parkiranje masine ide u nekim slucajevima nesavjesno. Npr. na uglu Sremske (Spens) parkiraju na ulicu i trotoar, a imaju nesmetan prilaz sa parkinga. Time ne bi zaustavljali i ovako zaj... saobracaj na tom mjestu, niti bi smetali pjesacima. Slican primjer sam vidio neko jutro (kad svi idu na posao) u Mise Dimitrijevica (ugao sa Puskinovom) gdje je bio napravljen cep pa je nastao mali kolaps u saobracaju.
To im je redovna praksa (da blokiraju ulice). Pre nekih 15-tak godina, iako nije bilo podzemnih kontejnera, oni su redovno u jutarnjem špicu, blokirali Miletićevu, Grčkoškolsku,... Obzirom da su jednosmerne, a ima parkiranih vozila nije se moglo preko trotoara obići njihovo vozilo. Čekali smo u kolonama da prazne kontejner po kontejner, kantu po kantu i tako dok ne stigneš na odredište (u uskim ulicama centra). Kada sam zvao dispečera i pitao ga zašto je takva situacija, dobio sam odgovor da je takav raspored odnošenja smeća. Pitah ga naravno i da li mogu da ga malko promene i da u jutarnjem špicu odnose iz nekih širih ulica, a ovuda da prođu ili ranije ili kasnije, pogađate odgovor je bio ne može.