Nazvao sam Parking servis da pitam da mi izdaju parking mesto koje je pod naplatom kako bih na njega postavio baštu kafiću.
Dobijem odgovor "taman posla". Nemoguće je rezervisati parking mesto radi poslavljanja letnje bašte.
Kada sam im rekao za ovo na bulevaru M. Pupina sa druge strane žice odjednom tajac pa odgovor "pozovite Gradsku upravu za saobraćaj i puteve, oni su nadležni", oni u Parking servisu nisu nizašta nadležni, ništa se ne pitaju, ništa ne odlučuju, ništa ne izdaju, oni samo naplaćuju a sav novac prosleđuju gradu.
Onda nazovem Gradsku upravu za saobraćaj i puteve i tu nastane šetnja od jednog do drugog, zovi ovaj broj, pa zovi onaj, pa traži ovog, onda traži onog i na kraju samo tutu, tutu, tutu, tutu, . . . .u slušalici.
E sada, ostavljam mogućnost da su žardinjere sa trotoara na parking mesta spustili radnici koji rade na rekonstrukciji fasada. Kako bi onemogućili parkiranje radi lakšeg postavljanja skele za rad na fasadama. Da uopšte nije u pitanju postavljanje letnjih bašti.