HellBlaze napisao/la:
Marc napisao/la:
HellBlaze napisao/la:
Poceo i Orion da se siri, krece bitka sa Telekomom...
Nije to nikakva bitka. A i taj papir ti nista ne vredi ... ako se tvoje komsije u monopolu (sa ugovorima kod SBB-a) ne prijave , bar par njih.
Bio sam i pitao, nije obavezujuce (taj papir). Ako se skupi vas nekoliko radice, ako ne nista.
Isti papir imamo u zgradi na Podbari.
BeotelNET ima slicne usluge, mislim da su cenovno povoljniji. Isto se morate prijavljivati pa kad bude. Kao nekada za ADSL.
SBB jeste skup ali ko zaigra sa
...
Kako to mislis “ako se komsije prijave”? Pa po toj logici ne znam sto su kacili uopste jer nema nigde gde da se ljudi “prijave”, cenovnik nije okacen kao ni broj akvizitera, to sam pokupio na drugom mestu.
Eksplicitno pise da ako stanari ne zele da se radi vertikala, da treba da se javi upravnik zgrade.
Jedino ako sam ja pogresno shvatio, po meni je da oni idu i turaju vertikalu free sem ako se ne pobunis a posle ko se prijavi njemu rade u stan od te vertikale
Ma sve se ja slazem sa tobom. Ali... Ja istog dana nazovem naseg prodsednika skup. stanara i pitam : kada ce radovi?
On mi kaze da to imaju u vise zgrada i princip je - bice radovi ako bude zainteresovanih. Oni se ovim samo stite od budala (moja rec) koje ce da ih maltretiraju sto eto nesto rade po hodnicima.
Broj ti stoji na prvom, belom A4 papiru, pa zovi - 060/7686799
Bio sam i kod Beotela da pitam za optiku, kazu - ne znamo nista. Mora da se zove call centar i da se prijavi ili preko sajta. A onda nakon vise prijava uzimaju zgradu u razmatranje.
Dakle isti princip kao kada je aDSL pocinjao svojevremeno.
Ni ja, da imam telekomunikaciu firmu, ne bih bacao pare na opticke kablove po zgradama ako nemam zainteresovanih.
Kazem vam ovde je precutno odobren monopol(duo pol) a narod je to oberucke prihvatio.