ja sam video ovaj komentar na 021.rs
Jelena 17.04.2016 • 22:23
TMD
Nestalwe kuke? Da li je iko primetio da je kompletna ograda na gradilistu TMD-a nestala preko noci, cetvrtak na petak... Kompletna ograda... Nisam mogla da verujem u petak ujutru...
Iz komentara bih zakljucio da je izvesna Jelena mislila da je neko ukrao ogradu, ali izgleda da su se sami spakovali i otisli sto je meni apsolutno neverovatno...
Nema sanse da bih poverovao da ce radovi stati i pre nego sto stvarno pocnu
Da su udarili kamen temeljac 5 dana pre izbora i da su sklonili ogradu 2 dana posle izbora jos bi i imalo nekog smisla, ali oooovoooo je neeeveeeroooovatnooo
@Billy da li imas dokaza da je problem u izvodjacu radova ili je negde drugde problem?
Ako je Zlatibor gradnja dobila tender, pa onda prosao rok za zalbe, pa ogradili gradiliste, cak su postavili i tablu sa pocetkom i planiranim zavrsetkom radova, kako, ali kako je moguce da je bukvalno preko noci nesto "puklo" i da su ovi otisli ko da nikad nisu ni bili ovde?
[edit] Jedino sto mi pada na pamet je da npr. Zlatibor gradnja nije dobila neku "pocetnu" uplatu od recimo 1.000.000 evra koja je trebala da legne 10-15 aprila i kad su videli da "ovi" ne uplacuju (inace nemam pojma ko to treba da uplati) pokupili se i otisli da "ovi" vide da sa njima nema šale.
Inace na sajtu FTN i danas stoji vest
ftn.uns.ac.rs/n978969773/potpisan-ugovor...-parka--u-novom-sadu