Samo da se zna
, muziku uglavnom biram od nekoliko ponudjenih free numera na samom YouTube-u, kako ne bih imao problema sa intelektualnom svojinom. Za one koji ne znaju svaki video koji uploadujes na YouTube prolazi proveru. Takodje editor u okviru YouTube-a je zaista osnovni, da osnovniji ne moze biti. I na kraju trudim se da ipak ne potrosim previse vremena na muziku i video, nije rad za FDU ili BBC, samo za nas forumase, a tu je vazno (po meni) da se vidi stanje i napredak na objektu-loakciji iz pticje perspektive. Zato su letovi uglavnom postavljeni celi bez skracivanja, svako ima FF dugme pa neka premotava. Isto vazi i za zvuk svako moze da udari po mute dugmetu ako zeli
.
I da, malo je muzika "crnja" nego sto zasluzuje rekonstrukcija RU, ipak je to dobrodosla stvar, ta zgrada u centru je predugo rusevina. Nisam puno ni obracao paznju pri odabiru muzike, samo sam podvukao prvo sto mi je palo pod mis, mozda se podsvesno to crnilo uvuklo, posto smo uzivo gledali kako Radnicki gori sa terase broja 8 M.Gorkog ulice. Gledali smo kako vetar raznosi papire i pepeo. Toplotu smo osecali na licima dok so stojali i neverovali na terasi.