Za "normalne" stanove je 750€ dobra cena, naravno, cak i na toj lokaciji i sa tim kvalitetom, ali treba imati u vidu i vreme kada se prodavalo za tu cenu - kao sto si i napisao i sta se dobija za tu cenu.
Za 860€ u to vreme - nisam bas siguran.
Bio sam sa drugarom da pogledam te stanove i to je lose. Na vrlo niskom nivou. Vecina novogradnje u NSu je losa, ali ovo je jos losije od tog "loseg". Govorim o onom sto sam video - ne tvrdim da su sve zgrade / stanovi isti.
Nadam se se da je jos neko odavde sa foruma to pogledao, pa nek ostavi svoj komentar, da ne bude da ja mracim.
robertb napisao/la:
Ja se sa tobom, eto recimo, apsolutno ne slažem uz konstataciju da to "razvodnjavanje teme" koje pominješ upravo ti radiš. My 2 cents

Kanda moram da crtam...
Pod "razvodnjavanje" sam mislio na tu "pod-temu" koju si sam zapoceo - iliti poredjenju baba i zaba. Naravno da je 750€ niska cena ako se uporedi sa dupleksima u centru ili bilo kojoj drugoj solidnoj lokaciji i to pristojno uradjenim dupleksima. Zasto bi to neko uopste poredio?
Za tu lokaciju i kvalitet gradnje je 750€ i u 2018. godini savrseno normalna cena. A vrlo ocigledno je za kvalitet gradnje i ono sto se dobija i previsoka - inace bi se nasao neko pametan i pazario neki od tih preostalih stanova, a oni jadni came cekajuci pitaj boga otkad, a nijedan pametan jos ne nailazi
Iliti glavna tema je pracenje gradilista - a ti si u njoj krenuo da "reklamiras" (ne mislim bukvalno, naravno) GDS otpatke od stanova koje ni po toj ceni koja je po tebi "dobra" niko normalan nece da pazari.
A ako se ne varam, a neko je to vec pomenuo - u tu cenu ulaze i ne male terase!
Neko ce jos da pomisli da se za tu cifru dobija pristojan stan.