Upravo tako, dobro je da svako ima svoje misljenje..ne moramo svi da mislimo ,ili djelimo isto misljenje.
Ono sto bih ja dodao, na ovu Dukalender-ovu je ,kaze Jevrije navise grade i kupuju( nekretnine) kad je najveca kriza ili nestabilna ekonomska situacija. Ono sto sam imao priliku da vidim, kod njih je sve jednostavno, te ne vjerujem da ce tu bilo sta biti bolje od ostalih molova, ali ako je broj,tj nek je vise vojske,,ne smeta..mada bi bilo dobro da ima vise domacih ,sa domacom robom, novosadskih firmi.
Nazalost niko ne pise puno o stanogradnji.. ja sam iz novina saznao da se 2010 prepolovila gradnja(u odnosu na 2009), a 2011 jos toliko u odnosu na 2010-tu..tako da mi izgleda po novinarskim pisanjima,da najvise 25% se radi u poredjenju sa 2008/09. Nazalost nasa logika je ovakva, ne mogu prodati stan( u vovom trenutku)pa zasto da gradim i ulazem novac, logika jevreja je ovakva (vjekovima), nikad niza radna snaga , jeftiniji materijal, krizi mora doci jednog dana kraj, cim prodje ulozeno ce se ucetvorostrucit,i jos vise multiplicirat. Oni se ljudi drze provjerenih , isprobanih recepata, a nasi investitori(od juce) samo ako moze danas da uzme pare(pet puta vise nego sto ulozi), sve ostalo nije prihvatljivo. To se desilo kad je kriza pocela u Americi, 1929, sve je propalo ,stalo 100%, samo su oni kupovali placeve i zidali nebodere po 75 spratova,,npr New York i sl, Za 4 godine kriza prosla, a profit bio u milijardama. To pokazuje koliko su inveatitori kod nas, neupuceni.