ranko su ns napisao/la:
Pripadnik napisao/la:
Bio sam na kopu više puta Međutim, iskreno, mnogo više imam zamerki na kop nego pozitivnih stvari.
A što ideš tamo više puta ako imaš puno zamerki?
Nisi me razumeo, išao sam ranije dok nisam provalio te zamerke i od tada...davno je to bilo.
Moram da napomenem da nisam neki skijaš tako da su mi važni i ostali sadržaji a koliko vidim i ti si primetio tu neku osnovnu zamerku, konkretno cene.
Ne bi ni to bio problem da su one u skladu sa uslugom i ostalim sadržajima ali nisu.
No nije to ni bitno, bitno je da i na ovim tvojim slikama vidim određena poboljšanja a na osnovu tvojih upisa osećam da ima i drugih pomaka napred. Ima Kop mnogo potencijala a dosta se i radi na eksploataciji tih potencijala koliko sam mogao da vidim na nekim tv emisijama (Kop tv)...
Ja sam, uglavnom, najveći borac da za to da treba da se ponosimo onim što je naše i da to iskoristimo na najbolji mogući način ali sam isto tako i najveći kritičar kada je u pitanju taj "naš" način.
Na primer, nekome je Jagodina primer kako treba a meni je potpuno suprotno...ili kao kada ne odeš nekoliko godina u Crnu Goru na more pa misliš nešto se promenilo na bolje i kreneš ponovo ali...
Tako da, nemoj uzimati moje kritike kao pljuvanje nego kao pokušaj realnog sagledavanja stvari.