ivan.ik napisao/la:
Ni ja isto ne razumem. Da 700 din i celo popodne sedi gladan i žedan. Pričam o porodicama sa jednim ili dva deteta ili zašto ne i više dece. Toj deci a i sebi u toku boravka treba obezbediti obrok i piće (ne mislim iz prenosnog friždera i sl). Suvenire, igračke i slično ne pominjem ali i to je veoma bitno u ekonomiji parka. Ja mojoj porodici sa dve radničke plate mogu da priuštim svake nedelje taj izlet iz Beograda ali to nije ta priča. 186,000 din a to isto u Grčkoj (bogatije društvo) čovek dobije za 116 i više evra. Neću iz principa.
Pa toj deci morate obezbediti obrok i pice i kad nisu u aquaparku. Ovaj aquapark za razliku od mnogih dozvoljava da se unese svoja hrana i pice, mislim da je i ovo jako velika pogodnost i ustupak musterijama. Znaci lepo uzmete onaj prenosni frizider koji pominjete i stavite u njega istu hranu koju bi deca pojela i da nisu u aquaparku. Suveniri se valjda ne kupuju prilikom svake posete (nisu ni neophodni a po meni je to nepotrebna glupost koja posle samo skuplja prasinu dok se konacno ne izbaci) a igracke takodje mozete poneti. Ali to je vec vasa stvar kako cete objasniti svojoj deci zasto ne idete u aquapark i uprkos tome sto im to mozete priustiti.
tonyk napisao/la:
ali, OK je da što više ljudi bojkotuje, ionako će biti gužva
Slazem se. Puno ljudi gundja na cene i na FB-u ali sigurno ce i ovako biti guzvi a da su cene jos nize cekali bi se napolju redovi od 5 ujutru samo da bi uopste usli u akvapark. Sto je jos gore, kada je puno ljudi morate cekati duge redove na tobogane...
Ne vidim razloga za javno gundjanje na cene. Akvapark nije javna ustanova, to je privatna firma i samo je njihova stvar kakve ce biti cene. Eto ni ja sebi nemogu da priustim da idem sa celom porodicom svakog dana na rucak u restoran i sta sad jel treba da gundjam na restoran sto nema nize cene? Istina je da su kod nas niske zarade i da ce neke porodice nazalost ici u akvapark veoma retko ili nikad, ali za to sigurno nije kriv akvapark.