Evo moj konacni utisak :
Petroland je super, nalazi se na velikoj povrsini, dosta je dobro napravljen, za ovako dobar AquaPark * ULAZNICE NISU SKUPE * !
Opisi svih atrakcija :
KING slide je super, prvo se udje u cevcugu, ide se pravo i onda se naleti na veliku krivinu i izleti se napolje, penje se gore i posle pri spustu se predje nagore, spusti nadole i upada u bazen ( spusta se sa DUPLOM gumom ).
Tobogan Kamikaze je slobodan pad, najbrzi tobogan.
Tobogani Rainbow su tobogani za trkanje visine 7 metara ( spusta se sa "sankama" ).
Tobogan Zebra je tobogan niz koji se spusta bez gume, vodi vas spiralno, brz je i zanimljiv ( nemoguce je opisati osecaj, trebate ga probati ).
Tobogan Tiger je mozda i najNEBEZBEDNIJI tobogan, nisam ga probao, izbacuje iz gume na 2-3 mesta sto moze dovesti do ozbiljnih povreda ( spusta se sa gumom za jednu osobu ).
Tobogan Crazy Corn je lep, visine 9 metara, ne koristi se guma za spust ali je vrlo spor, potpuno sam stao u njemu ( na providnom delu se staje ).
Tobogan Black Hole je tobogan koji mi se najvise svideo, nije preterano brz ali je zanimljiv ( spusta se sa gumom za jednu a moze i sa gumom za DVE osobe ).
Tobogan Twister je svakako najzanimljiviji, vodi vas spiralno zatim vas izbacuje u levak u kome se vrtite 2-3 kruga i ubacuje vas u rupu i spusta u bazen ( spusta se sa DUPLOM gumom ).
Bazen sa talasima je svakako super atrakcija, ali nije radila u Utorak pa je nisam isprobao.
Brza reka je super, ide se u gumi i veoma je zanimljiva.
Relax bazen je super i za decu i za odrasle, ima masazere, mehurice koji masiraju, vodene virove itd.
Inace, voda je termalna, u nekim bazenima je toplija a u nekim hladnija.
Svakako treba otici u Petroland ali preporucujem da izbegavate tobogan Tiger.
EDIT :
Video sam u ranijim postovima na ranijim stranicama, neki pitaju kako se gume uzimaju, to ide ovako :
Pre stepenica za svaki tobogan imas putokaze, udjes tu i uzmes gumu, popnes se, spustis se niz tobogan i vratis je na to mesto gde si uzeo