Prekjuce sam bio na aquaparku "pobratimu" Petrolanda:
www.tatralandia.sk/index.php?menu=23&cla...=8&lang=uk&toplogo=1
Ima mnogo slicnih tobogana a poneki imaju cak i isto ime. Meni je bio najuzbudljiviji BOOMERANG u kojem idu dve osobe zajedno pri cemu sede u gumi za dvoje (u obliku osmice), koji nazalost nece biti u Petrovcu, ubrzanje je jako veliko, meri se i brzina a mi smo imali cak 54 km/h.
Twister koji ce biti i u Petrolandu je zanimljiv ali jako kratak, jednom sam probao i to je to, nije se isplatilo cekati ponovo red.
Sto se sveukupnog dojma tice, najvise mi je smetalo cekanje u redovima. Najgore je sa toboganima, kao sto je vec pomenuti Boomerang, ali takvih je tamo sigurno barem polovina, na kojima je moguce spustiti se samo na gumama na naduvavanje, pa treba na gumu ili cekati u redu i po 20 minuta, ili lepo platiti 2 eura za tzv. "EXPRESS PASS" sto je guma koju mozete "iznajmiti" za jednu voznju. Pretpostavljam da ce slicno funkcionisati i Petroland.
Sto se cena tice, bili smo 2 odraslih, 1 dete i 1 junior a platili smo za ulaz 54€ i to je bilo sa popustom posto smo dosli posle 15h. Evo cena tamo:
www.tatralandia.sk/index.php?menu=19&cla...=6&lang=uk&toplogo=1
Inace sto se tice cinjenice, koju mnogi zameraju, da u 1 fazi Petrolanda nece biti bazen - meni to nece smetati, jer pored tolikih tobogana nisam imao vremena za bazen, nisam ni stigao do uvece da isprobam sve tobogane.