Hvala
baš si me obradovao od jutros...
Nego sad sam primetio da su mi okrenute slike, sa telefona postavljane ako može neko da ih okrene lepo bilo bi super...
Imam još nekih informacija ali nisu još za javno izlaganje... uglavnom moje mišljenje ukupno sada nakon ovih radova je da je ovo prvi put da je rađeno nešto smisleno i kako treba imajući u vidu potrebe ali i estetiku. Tačnije ovo najbolje u dnosu na mogućnosti i brzinu. Sviđa mi se i ova priča oko "master plana" jer bi to značilo zaokruživanje jedne priče... e sad zašto to nije moglo pre ne znam. Problem je što se uvek radilo parcijalno, na primer kod malog juga je konsultovan atletski klub i njegove potrebe a oni su ljudi tražili šta im treba pa smo tako dobili ovo sada... sve upravo zbog toga što nema sveobuhvatnog plana.
Mislim, idejno rešenje već postoji (na spensu) i da je bilo pameti držali bi se toga uz određene izmene ali...
Videćemo, ostaje istok kao veliki problem i što je još gore (to samo kod nas) postoje veliki planovi za njega (kod nas je to loša kombinacija) i treba iskoristiti to što se Miloš razume u problematiku u dovoljnoj meri da izgura ovo.