RM77 napisao/la:
Pa takve stvari dolaze iz glava ljudi koji se vode onim "mene ovo ne interesuje pa bacite to negde daleko da me ne smaraju". I time savršeno idu na vodenicu aždajama koji bi samo još jedan hangar nabili na to mesto. Isto tako se imaju predrasude da je stadion i dalje mesto huliganizma i incidenata koji bi narušavao bezbednost običnih građana, a odavno se takve stvari ne dešavaju ni na, ni oko istih već noću po kvartovima, ulazima u gradove i slično...
I što reče Kasko, stadioni po svetu koji se grade na periferijama su odlično povezani,a tako nešto kod nas jednostavno ne radi. I ustvari još ide i na gore, jer nam je GSP degradiran...
U pravu si, to što ti smatraš fudbalom, a verovatno mislimo na isto, ja ne smatram, odnosno smatram, ali samo u kontekstu pravila igre. I da, pikanje na livadskom nivou me ne interesuje. Zato me interesuje to što i ako se izvučem iz obruča, autom ne mogu da se vratim praktično čitav dan. Takođe su mi interesantni i ljubitelji pišanja i sranja na otvorenom. Reflektori prave zanimljivu atmosferu, mogu da ostanu.
Svoj entuzijazam možete da upražnjavate i tamo gde ne blokirate redovan život drugima. Ne prave se stadioni slučajno na periferiji. Ako nema autobusa, može se i autom, biciklom, naravno trezan.