Stević napisao/la:
Nije se jos otvorio trzni centar i zna se za 10% zakupaca a vec se ljudi razocarali. Srpska klasika. A sta to ima u Iuliusu sto vec nema u NS? P&B i Berska jedino, sto je potvrdjeno da ce biti u Promenadi. Ne zna skoro pa nista u vezi broja restorana i kafica ali vec je ponuda okarakterisana kao razocaravajuca. Nije mi jasno na osnovu cega. Podzemni prolazi i pasarele su vise wishful thinking ali to je nacionalni sport u Srbiji. Neki su izgleda ocekivali Luj Viton i Hermes autlet u Promenadi.
Samo zelim najbolje za svoj grad, ono sto nam je ponudjeno, ono sto smo zagrizli i na kraju ono sto smo dobili.
Otvaranje Promenade je moglo biti svezi pocetak dolaska novih brendova od hipermarketa do ostalih prodavnica, a dobicemo ono sto vec otprilike u Novom Sadu i ima.
Smatram da pasarele i podzemni prolazi nisu nista svemirsko za ovakav mall i nas grad i umanjili su celokupni utisak nedostatak istih. Stakleni krov i sve je mnogo drugacije i skromnije od onoga sto se prikazivalo.
I od tog iluliusa sa 350 shopova vise sam vremena proveo u najvecem mallu na svetu koji broji preko 1500 prodavnica vise od 14 hiljada parking mesta i 500 restorana i kafica... Video sve brendove ovog sveta u istom od high street do onih najskupljih i te kako sam svestan sta je ovde moglo biti, a sta ne! Daleko sam ja od dezurnog pljuvaca i tkz "srpska klasika"
Podvlacim, zelim najbolje za svoj grad, a otvaranje Promenade je svakako pozitivno za Novi Sad!