Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 11 dec 2013 14:39 #521

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Videcemo, ima jos 2.5 godine do kraja mandata
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 dec 2013 14:46 #522

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Slazem se sa Rankom. Kada je u pitanju reprezentacija grada, treba malo odresiti kesu. Ali treba imati meru svakako. Ovo mi se ne cini kao velika cifra, ali mi se cini kao gornja granica pristojnosti.
Poslednja izmena: 11 dec 2013 14:46 od Yokai.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 dec 2013 15:10 #523

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
naručen tekst, pre su bili veći računi ali začudo tad to nije interesovalo novinare. 4-5 hiljkada evra za gradonačelnika je po meni jako skromno, ako se uzme da to treba podeliti na 12 meseci i da to nije samo za Vučevića već za njegov kabinet i njegovog zamenika itd. Pa njemu ne dolazi delegacija manja od deset ljudi. Šta će da im kupi burek?
Gradonačelnik predstavlja grad.
Bio sam na mnogo tih prijema u SU kad je bio Kasa gradonačelnik. On je ovu sumu trošio trodnevno
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 dec 2013 15:32 #524

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
ranko su ns napisao/la:
to nije samo za Vučevića već za njegov kabinet i njegovog zamenika itd.

Mislis njegovih zamenika, cak 13 (13 assasina) :naughty:

Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Poslednja izmena: 11 dec 2013 15:34 od Otis Driftwood.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 28 jan 2014 13:22 #525

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Вучевић: Ове године и покрајински избори
Српска напредна странка очекује да се у овој години, осим парламентарних избора, одиграју и ванредни покрајински избори за скупштину Аутономне Покрајине Војводине, каже градоначелник Новог Сада и члан Председништва СНС Милош Вучевић.

www.dnevnik.rs/politika/vucevic-ove-godine-i-pokrajinski-izbori

Ovaj je stvarno k'o pokvarena ploca. Kad se vec zalaze za pokrajinske izbore, zasto da se ne organizuju izbori na lokalnom nivou, posto je bilo toliko manipulacija i kupovanja glasova? Sede za stolom sa istim ljudima koji su kupovali glasove za 1000 dinara i govore o nekom legitimitetu.
Poslednja izmena: 28 jan 2014 13:23 od Yokai.
Tema je zaključana.
Zahvalnici: Dukelander, kimi, limanac

Politika u gradu 29 jan 2014 11:34 #526

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
Ubedljivo najgora gradska vlast od kad ja da tako kazem pratim politiku i od kad imam prava na glasanje..
Tema je zaključana.

Politika u gradu 01 feb 2014 21:58 #527

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Tema je zaključana.

Politika u gradu 01 feb 2014 22:06 #528

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
E-novine su faš sajt
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Tema je zaključana.

Politika u gradu 03 feb 2014 09:23 #529

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
Sta znaci fas?

Mozda je text malo preostar ali uopste nije daleko od istine.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 03 feb 2014 12:32 #530

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Fašistički
Tema je zaključana.

Politika u gradu 04 feb 2014 11:13 #531

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
Hahahahaha
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 feb 2014 11:17 #532

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Pa jebem ti sunce:

Kurina: "Da, bilo je kupovine glasova, pare je dala DS"

Kurina za 021 kaže da je on bio zadužen za prikupljanje glasova u romskim naseljima i da su instrukcije bile da se na lokalu glasa za RDS, a na pokrajinskim i republičkim za demokrate.

"Jeste - davali smo novac ljudima koji su radili na terenu i to kao honorar. Taj novac sam im dao ja, nakon što su mi ga dali ljudi iz Demokratske stranke kako bih im obezbedio podršku romske populacije", kaže Kurina.

Prema njegovim rečima, pored novca, glasači su kupovani i hranom. "To je sirotinja, gladni ljudi, Romi. Demokratska stranka je od jedne mesare iz Kaća kupila gomilu paketa od po 12 kilograma mesa, koje su delili na terenu", kaže on.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu još uvek nije podiglo optužnicu protiv direktora Urbanizma i lidera NP "Dinara Drina Dunav" Tomislava Bokana, koji se vodi kao glavni osumnjičeni za davanje mita u svrhu podstrekivanja na glasanje prilikom prošlogodišnjih izbora. Kako za 021 kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu, na odugovlačenje procesa uticalo je to što se Kurina, koji je svedok u ovom slučaju, nije pojavio na pretresu u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

"Činjenica da se Kurina nije odazvao pozivu postupajućeg istražnog sudije Osnovnog suda u Novom Sadu dana 24.07.2013. godine, te da nije ispitan kao svedok u postupku koji se kod tog suda vodi protiv Bokan Tomislava, dovela je do dužeg trajanja samog postupka", kažu za Novosadski informativni portal u Tužilaštvu.

Izvor: www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Kurina-Da-bilo...pare-je-dala-DS.html

Znaci covek PRIZNAJE krivicno delo. I jos sad pokusava krivicu da prebaci na DS pred izbore. Nemojte misliti da branim DS, ali cini mi se mnogo zgodno da je sad odlucio da prizna. Cinjenica je da je Bokan platio glasove. Po hitnom postupku hapsiti i njega i Bokana i svu bagru koja je pokupovala glasove.
Poslednja izmena: 14 feb 2014 11:18 od Yokai.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 14 feb 2014 16:55 #533

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
To se i ja pitam, kakve veze ima Bokan sa DS om .....pa zar je moguce da nas tretiraju kao da nemamo pameti i zdravog razuma.... nemam reči.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 15 feb 2014 17:32 #534

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
DS je napravio Bokanovu stranku
Tema je zaključana.

Politika u gradu 15 feb 2014 17:37 #535

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Nixivoje NSB napisao/la:
DS je napravio Bokanovu stranku
Pa zasto je onda ta stranka usla u koaliciju sa SNSom? :/
Tema je zaključana.

Politika u gradu 15 feb 2014 17:39 #536

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
Pa zato sto su ih izdali, ali je ta stranka napraljena da bude podrska DS-u, Proverena informacija, sami su sebi skocili u stomak, tipicno za njih
Poslednja izmena: 15 feb 2014 17:39 od Nixivoje.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 15 feb 2014 17:44 #537

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Nixivoje NSB napisao/la:
Pa zato sto su ih izdali, ali je ta stranka napraljena da bude podrska DS-u, Proverena informacija, sami su sebi skocili u stomak, tipicno za njih
Zvuci mi jako nesmotreno, cak i za domace politicare :/ Ali, ako kazes da je proverena informacija ...
Poslednja izmena: 15 feb 2014 17:44 od Yokai.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 16 feb 2014 10:20 #538

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
SSJ5 napisao/la:
Nixivoje NSB napisao/la:
Zvuci mi jako nesmotreno, cak i za domace politicare :/ Ali, ako kazes da je proverena informacija ...

Ne zaboravi da je Nixivoje LDPovac :P
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 feb 2014 10:37 #539

• mukyz
  • mukyz's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • the grand master
  • Poruka: 1269
  • Primljenih Zahvalnica: 632
Ja cu da vam uputim mali apel ako nije problem....
Naime u jevrejskoj 16 u pasazu se sakupljaju potpisi za za izbornu listu sase radulovica.
Treba da se sakupi 10 000 potpisa da bi mogao da izadje na izbore....
Ako se i ne slazete sa njegovim predlozima i resenjima ipak bi dobro dosla vasa
pomoc da covek moze uopste da izadje na izbore pa posle kako ce ko glasati njegova stvar.

:)
NSBuild
Tema je zaključana.

Politika u gradu 17 feb 2014 12:40 #540

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Do koliko sati?
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru