Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 23 feb 2014 08:47 #561

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
dve godine priča o računima za struju. Stvarno super ministarka

KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Tema je zaključana.

Politika u gradu 24 feb 2014 22:24 #562

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
jel zna neko zašto ne učestvuje ona Vojvođanska partija na ovim izborima? :ohno:
Tema je zaključana.

Politika u gradu 25 feb 2014 18:57 #563

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
ranko su ns napisao/la:
jel zna neko zašto ne učestvuje ona Vojvođanska partija na ovim izborima? :ohno:

Partija mr Igora Kurjackog?
Izbori su raspisani iznenada, nije ukalkulisan u budzet BIA.

:troll:
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Tema je zaključana.
Zahvalnici: ranko su ns

Politika u gradu 25 feb 2014 19:34 #564

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ili CIA :troll:
Tema je zaključana.

Politika u gradu 02 mar 2014 15:08 #565

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
Onaj klip sa Hitlerom je jedna od najboljih verzija koje sam gledao :)
Sto se Radulovica tice .. ljudi nemojte da se lozite .. nit on ima kapacitet da bilo sta uradi a i sem toga .. ocigledno da cak i da bude na vlasti to bi bila tajkunska vlast.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 02 mar 2014 15:31 #566

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
kimi napisao/la:
Onaj klip sa Hitlerom je jedna od najboljih verzija koje sam gledao :)
Sto se Radulovica tice .. ljudi nemojte da se lozite .. nit on ima kapacitet da bilo sta uradi a i sem toga .. ocigledno da cak i da bude na vlasti to bi bila tajkunska vlast.
Ne znam na cemu baziras tu izjavu? U kojoj je on vezi sa tajkunima? Sve sto je covek uradio do sad je bilo korektno. Treba mu barem dati sansu.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 02 mar 2014 16:55 #567

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.
Zahvalnici: mrnjavi

Politika u gradu 03 mar 2014 13:27 #568

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
SS ,kazem na konto toga da kao sto si i sam video covek skuplja privrednike ,i napravice sve tako da njima bude dobro.. ostalo ga nece previse zanimati.
Sem toga,pun mi je q BG stranaka..
Tema je zaključana.

Politika u gradu 03 mar 2014 15:46 #569

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
kimi napisao/la:
SS ,kazem na konto toga da kao sto si i sam video covek skuplja privrednike ,i napravice sve tako da njima bude dobro.. ostalo ga nece previse zanimati.
Sem toga,pun mi je q BG stranaka..
I meni je pun q BG stranaka, ali mislim da treba coveku dati sansu. Zakon koji je pokusao da donese je bio dobar, tako da barem ima nesto sto mu ide u prilog, za razliku od ostalih...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 04 mar 2014 14:31 #570

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
SS ali sta sem toga nudi?
I ne znam bas koliko je bio dobar taj zakon, jer ga nisam u celosti video,a ako te ne mrzi napisi one najvaznije.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 04 mar 2014 14:39 #571

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Tema je zaključana.

Politika u gradu 04 mar 2014 16:31 #572

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
kimi napisao/la:
SS ali sta sem toga nudi?
I ne znam bas koliko je bio dobar taj zakon, jer ga nisam u celosti video,a ako te ne mrzi napisi one najvaznije.
dostajebilorestart.org/

Sto se tice zakona, on se fokusira na to da olaksa poslodavcu zaposlavanje ljudi. Tipa, poslodavac ne mora vise da daje otpremninu za celokupan radni staz radniku, sto olaksava zaposljavanje starijih ljudi. Pre si mogao placati otpremninu za celokupan radni staz, jer jepolodavac uvek bila bila drzava. Znaci, olaksava se poslodavcu da izadje iz sive ekonomije, jer je ovako stvarno prebukiran troskovima koji su zaostavstina komunizma i ne mogu da funkcionisu u kapitalistickom drustvu.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 05 mar 2014 11:57 #573

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
Pa ok ,nije losa zamisao ,mada ..citao sam ja njihov sajt ,ali konkretno o zakonu o radu me je zanimalo do tacnosti svake sitnice.

Mada se opet mora reci i to da ipak ne mozes ti da kopiras recimo Kanadski ili ovaj ili onaj zakon o radu jer jednostavno to nije moguce uraditi od jednom. Mora da postoji neki prelazni period ili nesto slicno.
Zato me i zanima do tacnina kakav mu je bio plan.

Sa druge strane ,nigde u programu mu ne vidim dal se zalaze za EU ili je protiv, dal je za ukidanje autonimije Vojvodini ili je za odrzavanje trenutnog(fiktivnog) ili je za pravu sustinsku i slicno.

Inace ja licno sam za to da pre izbora NE MOZE NIKO da pravi koaliciju, samo posle, jer samim tim necemo doci u pat momente da u vladu ucestvuje 17 stranaka ,to je jednostavno nenormalno,jer kompromisi cine svoje i na kraju ni jedna stranka ne moze skroz do kraja da sprovede svoj plan,a i vala vreme je da imamo 4-5 stabilnih stranaka a mali nek se ugase ili nek pristupe ovim 4-5.

Naravno za nacionalne manjine vazi onaj poseban cenzus ili kako je vec zakonom odredjeno.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 05 mar 2014 14:05 #574

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
kimi, ako te zaista interesuje sve to sto pitas mozes da nadjes na njegovom sajtu i blogu.
Inace je naravno za EU i za pravu regionalizaciju na nivou sadasnjih okruga (ne spominje ukidanje autonomije - sto se naravno nece nikada i ni od koga ni desiti) gde ce oni imati svoje izvorne prihode i trosenje novca ce biti priblizeno gradjanima okruga cime bi bilo mnogo transparentnije gde odlazi novac i stanovnici bi bolje raspolagali njime.

blog.b92.net/text/23714/Dosta-je-bilo-Restart/
Poslednja izmena: 05 mar 2014 14:06 od kasko.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 05 mar 2014 14:07 #575

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
"Децентрализација. Одлучивање довести што ближе грађанима. Враћање имовине локалним заједницама. Децентрализацију спровести на нивоу округа, са јаким градским центром ка коме гравитирају све општине у округу. Главни локални избори треба да буду на нивоу округа. Општине су делови бирократског апарата округа са изборима за начелника општине. На нивоу округа може да се води смислена економска политика. Водити смислену економску политику и имати целу бирократију са све скупштинама, одборницима, јавним предузећима, установама на нивоу општина води експлозији администрације. Окрузи треба да добију и значајне изворне пореске приходе за самостално вођење економске политике."
Tema je zaključana.

Politika u gradu 05 mar 2014 14:22 #576

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
kasko napisao/la:
(ne spominje ukidanje autonomije - sto se naravno nece nikada i ni od koga ni desiti)

Desilo se

Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 05 mar 2014 21:46 #577

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
Kasko hvala ,mada kazem sve sam to vec citao ,to mi nije dovoljno.
Otis +.

Kasko ,autonomija nije autonomija ako se samo koristi u nazivu regije.
Covek nije autonoman dok god zavisi od nekog drugog,to ti je kao kad kazes detetu ,dobices od mene sve sto pozelis ... ako ja budem hteo.

Ja se slazem sa decentralizacijom ,ali ne u smislu da ja doprinosim mesecno 30.000 ,ti 0 ,i onda dobijemo zajedno po 15.000.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 08 mar 2014 12:02 #578

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Znam da se ovo ne tiče politike u gradu al jeste politika.

Oce li neko ici na ovu tribinu?

www.facebook.com/events/275564745941475/
Tema je zaključana.

Politika u gradu 08 mar 2014 16:35 #579

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Ja cu mozda ici. Znacu verovatno danas uvece.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 09 mar 2014 21:15 #580

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Radule razbija na rts2
Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru