Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Politika u gradu

Politika u gradu 10 mar 2014 12:17 #581

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
Kasno sam skontao da je na TV .. probacu da nafatam na YT,iako i dalje stojim pri istom stavu da je tajkunski covek.
Ne u smislu da ga neki podrzava nego da bi nam se to smesilo kad bi on pobedio.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 12:47 #582

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
pa glasaj onda za ovoga

KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 13:05 #583

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
Ima negde snimak?
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 13:22 #584

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 13:38 #585

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 16:22 #586

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Ja definitivno glasam za Radulovica. Jedino mi je zao sto nema lokalnih izbora sad, pa da i tu glasam za njega.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 16:53 #587

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
danas u 19.00 na Spensu Radule

Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 16:59 #588

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Tema je zaključana.
Zahvalnici: kasko

Politika u gradu 10 mar 2014 21:55 #589

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Tema je zaključana.
Zahvalnici: kasko, Yokai, Otis Driftwood, Duja

Politika u gradu 10 mar 2014 23:14 #590

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Nisam te primetio Ranko.

Inace, odlicna tribina, velika posecenost, nazalost nisam mogao ostati do kraja pa sam otisao kada su gradjani postavljali pitanja.

Na putu do kuce video sam Kostunicu u Gondoli kako sa svojim krem muskim drustvom pije vino a iza Gondole radikale kako im dele nalepnice.

Ljudi ono je bilo jadno. Devojke od 20 i kusur godina, covek od 50 i nesto i 2 mladica na semafore i na bandere skidaju LSV nalepnice ili lepe preko njih. Ovaj matori jos video neiskoricen prostor na semaforu i hteo da zalepi sto vise gore pa sam morao da dobacim "na svetlo na svetlo nalepi"

Tuzan prizor.
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 23:19 #591

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ja i moj prijatelj smo izašli posle nekog desetog pitanja. Bili smo na levoj strani treći red
Tema je zaključana.

Politika u gradu 10 mar 2014 23:57 #592

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Kakvi su utisci? Da li je pricao nesto konkretno o Novom Sadu ili je bila standardna prica?
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 mar 2014 11:12 #593

• kimi
  • kimi's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 759
  • Primljenih Zahvalnica: 165
SSJ5 ,ja sam na proslim lokalnim glasao za Dr Miroslava Ilica,na zalost smesan broj glasova je dobio.

Sto se Kostunice tice on dodje u NS samo kad su izbori,kao i uostalom bilo gde drugde.

Inace ima jedna anegdota za doticnog, msm da je bila nedelja ujutru , na Pinku koji inace ne gledam nego saltao sam TV i video njega, bio je gost i voditeljka ga pita na konto toga sto je hteo na Kosovo da ide pa mu nisu dalii..itd itd.
I pitaje ova a vi idete na Kosovo samo kad su izbori?
K:Ah neee.. bio sam vise puta..
V:Kada?
K:Ahh pa bio sam 2000te.. prekida je V..
V:Pa g Kostunica to je bilo pre 14g??!!
K:Ah pa bio sam i kad su prosli izbori bili...
V:Am znaci idete samo kad su izbori?

Lol upisao sam se od smeha dok sam gledao..
Licno ne msm da je losa osoba ,ali covek nije bas cist u vugla ,a tek sto se ne slazem sa programom..
Covek ne mrda iz BG ,dok nije "nateran" zbog izbora.
Tema je zaključana.
Zahvalnici: mrnjavi

Politika u gradu 11 mar 2014 18:49 #594

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 mar 2014 20:50 #595

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Ja još uvek ne kapiram toliku opsesiju Radulovićem. :dunno:

Ne bih da rušim sneška, ali čini mi se da je Vučićev čovek, koji će razvodniti DS, NDS i LDP glasove, a naravno nema nikakve šanse za preko 5%. Realno, potencijalni glasači Radulovića su daleko od ciljne grupe SNS-a. Šta kažete na to? :naughty:
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 mar 2014 21:02 #596

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Prvo reci da li si bio na nekoj tribini ili da li si ikad pogledao neko celo gostovanje gospodina Radulovica?

Drugo, da li išta loše možeš da kažeš, nađeš loše u vezi njega ili njegova 2 glavna pomoćnika?

A izjava da ti se cini da je on Vučićev čovek je neverovatno smešna i upravo ti mi daje odgovor na prvo pitanje.
Poslednja izmena: 11 mar 2014 21:16 od Otis Driftwood.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 mar 2014 21:23 #597

• Novajlija
  • Novajlija's Avatar
  • Van mreže
  • Član je blokiran
  • Poruka: 2141
  • Primljenih Zahvalnica: 5713
1. Smesan je sto je uopste predlozio onakav zakon o radu.
2. Drugo kad je skontao kakvu je glupost uradio sam je dao ostavku.
3. Sada u kampanji prica kako su ga drugi skinuli
4. I na kraju vrhunac svega je da je kao nestranacko lice usao u vladu i to iznosio kao pravi hvalisavac, a sad bi da se docepa vlasti i organizuje stranku.

Nikad ne bih glasao za njega, samo sam hronoloski naveo cinjenice koje dovoljno govore o Radulovicu.
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 mar 2014 21:24 #598

• mukyz
  • mukyz's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • the grand master
  • Poruka: 1269
  • Primljenih Zahvalnica: 632
Uff, razumem skepsu i donekle prica ima logike...

To da ce pokupiti ciljnu grupu od DS, NDS, LDP itd... nije nista cudno jer po nekom mom shvatanju stvari (unapred se izvinjavam ako bilo koga budem uvredio) za te opcije glasaju ljudi koji su uglavnom pripadnisi neke srednje klase i koji ih smatraju kao manje zlo od SNS-a ( naravno da i tu ima fanatika ), i tu govorimo o tom nekom birackom telu Radulovica + neopredeljeni + beli listici.

Sto se tice SNS za njih po nekom mom vidjenju stvari glasaju "opcinjeni" kojima se misljenje i stav ne moze promeniti cak i kad bi se dokazalo da je Vicic pokrao sve sto se pokrasti moze, namerio da zaposli celo clanstvo stranke, u dilu sa tajkunima i tako dalje i tako blize, tako da o otimanju kolaca tog birackog tela moze samo da se masta.

Mada i u toj grupaciji moze da se nadje dosta onih koji su do proslih izbora glasali protiv SNS pa se sada mozda kolebaju.

Ako bude posle izborao isao opet u koaliciju sa SNS, meni to nece predstavljati nikakav problem ako bude nastavio da gura ovu svoju pricu... to je 4 godine ranije nego sto bi bilo moguce u suprotnom...

Poenta mog izlaganja... Apsolutno me ne interesuje ko ce bude na vlasti ako taj neko bude sprovodio ovo o cemu Radulovic prica, a jedini nacin na koji ja vidim da je to moguce je da glasam za Radulovica pa ako napravi koaliciju sa Vucicem posle izbora a nastavi da sprovodi ovo o cemu prica, ja sam na dobitku. Ako ne napravi koaliciju sa Vucicem a udje u parlament, ja sam opet na dobitku jer ce da ih raskrinkava na svakom cosku i opet gura tu svoju pricu kroz amandmane i diskusije koje su javne.

@novajlija
Sta tacno ne valja sa zakonom o radu koji je predlozio?
NSBuild
Poslednja izmena: 11 mar 2014 21:27 od mukyz.
Tema je zaključana.
Zahvalnici: limanac, ranko su ns, Otis Driftwood

Politika u gradu 11 mar 2014 21:27 #599

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Na mreži
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193

Meni ova fotka dojaja, mogli bi da sviraju sa Nikom Kejvom :rock:
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Tema je zaključana.

Politika u gradu 11 mar 2014 21:34 #600

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Da je imalo gledao neke klipove čuo bi da je Radulović sam puta više puta izjavio kako bi mu glavni zadatak bio da otpusti partijski zaposleni višak od 150 000 (iako ja mislim da je ta brojka veca) menjanjem tog zakona. Vučić, i ostala njegova mašinerija je to uvidela, demonizovala je Radulovića da ne zna šta radi i eliminisali ga. Prosta matematika : Samo taj višak državu godišnje košta 1.5 milijardi evra a to je naš godišnji deficit.
Tema je zaključana.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru