Uff, razumem skepsu i donekle prica ima logike...
To da ce pokupiti ciljnu grupu od DS, NDS, LDP itd... nije nista cudno jer po nekom mom shvatanju stvari (unapred se izvinjavam ako bilo koga budem uvredio) za te opcije glasaju ljudi koji su uglavnom pripadnisi neke srednje klase i koji ih smatraju kao manje zlo od SNS-a ( naravno da i tu ima fanatika ), i tu govorimo o tom nekom birackom telu Radulovica + neopredeljeni + beli listici.
Sto se tice SNS za njih po nekom mom vidjenju stvari glasaju "opcinjeni" kojima se misljenje i stav ne moze promeniti cak i kad bi se dokazalo da je Vicic pokrao sve sto se pokrasti moze, namerio da zaposli celo clanstvo stranke, u dilu sa tajkunima i tako dalje i tako blize, tako da o otimanju kolaca tog birackog tela moze samo da se masta.
Mada i u toj grupaciji moze da se nadje dosta onih koji su do proslih izbora glasali protiv SNS pa se sada mozda kolebaju.
Ako bude posle izborao isao opet u koaliciju sa SNS, meni to nece predstavljati nikakav problem ako bude nastavio da gura ovu svoju pricu... to je 4 godine ranije nego sto bi bilo moguce u suprotnom...
Poenta mog izlaganja... Apsolutno me ne interesuje ko ce bude na vlasti ako taj neko bude sprovodio ovo o cemu Radulovic prica, a jedini nacin na koji ja vidim da je to moguce je da glasam za Radulovica pa ako napravi koaliciju sa Vucicem posle izbora a nastavi da sprovodi ovo o cemu prica, ja sam na dobitku. Ako ne napravi koaliciju sa Vucicem a udje u parlament, ja sam opet na dobitku jer ce da ih raskrinkava na svakom cosku i opet gura tu svoju pricu kroz amandmane i diskusije koje su javne.
@novajlija
Sta tacno ne valja sa zakonom o radu koji je predlozio?