djaso napisao/la:
Ako hocete idealnu lokaciju za stanovanje,onda moj glas ide za Vojvode Misica i Sonje Marinkovic,eventualno Radnicka.Strazilovska i Petra Drapsina-nikako!Razlog je buka u Strazilovskoj i tunel ulica u Petra Drapsina bez ikakvog zelenila.Ok je sto su obe centar i to je plus,ali ove dve sto sam nabrojao daleko odskacu od svih.E sad ko ne pati od toga da bude u centru,ima jako lepih ulica na staroj i novoj detelinari,novom naselju pogotovo
Ti djaso izgleda nisi bio odavno u P. Drapsina. Zasadjeno je mnogo novih stabala sa obe strane ulice i sada je ona definitivno odbranila naziv statusne ulice. Pozoriste, centar, posta itd sve na 100 m, a opet je jedna od najmirnijih ulica u gradu. Posebno je dobar deo od skretanja u V.Pelagica pa prema posti. A Vojvode Misica je nesto posebno i za stanovanje je sigurno jedna od najlepsih ulica u Evropi. Svidja mi se i deo oko sajma,. Bilo bi super kada bi tu dozvolili neki ultramoderan soliter sto je sada trend u svetu. Taj deo moze da proguta tako nesto.