Pozdrav sugrađani i svi ostali koji uživate u svraćanju na nsbuild.rs forum! Potrebna mi je vaša pomoć, pa sad, koliko ste u mogućnosti - svaka vaša reč, savet i/ili sugestija su dobrodošli! Iskreno, ne mogu da zamislim bolje mesto za da pitam to što želim!
Elem, u planu je otvaranje prvog Irish-American bar-a u Novom Sadu. Otvaranje je planirano za jesen 2016. godine. Za one koji ne znaju, to je klasičan američki bar sa uticajem irskog folklora. Možda bi najbolja definicija tome bila analogija ka prosečnom lokalu u Bostonu, savezna država Masačusets, SAD. Šta to podrazumeva? Pa, ukratko, mnogo dobrog piva. Velik prostor, najveći i najširi šank u gradu, klasičan brodski pod, pravom kožom tapacirani polukružni separei i booth-ovi, piva poput Valjevskog i Jagodinskog (i drugih
domaćih) da budu okosnica ponude umesto Jelena ili Lava, širok asortiman stranih i domaćih craft piva i kvalitetne žestine, muzika koja je tek dovoljno glasna da je registruješ, a opet dovoljno tiha da se može čuti sagovornik. Mesto na koje planski svraćaš, ideš sa prijateljima, upoznaješ druga sa koleginicom s posla, piješ određena piva iz drvenih krigli, bourbon shot-ove, jelly shot-ove, opališ partiju karata, i ponekad učestvuješ u raznim interaktvnim sadržajima. Gde točeno pivo piješ u čaši od 0.25, 0.33, 0.4, 0.5 ili 1L. Ili ako želiš, to može biti i pinta.
Uh... valjda sam otprilike dočarao kakvo će mesto biti taj bar. Ako što god ikoga zanima, slobodno neka pita (u smislu da bi taj isti onda mogao što preciznije meni da odgovori
)
A sada da vas pitam, dragi sugrađani, imate li ideju gde bi u Novom Sadu čučnuo jedan takav bar? Predlog lokacije, dela grada, šta god vam padne na pamet. Slika, Google map pozicija, ime ulice, opis... šta god. Jedini uslov je da lokal bude površine 120 kvm i više. Preronio sam grad, ali i dalje nemam ni najmanju ideju o potencijalnoj lokaciji. Svaka pomoć je dobrodošla i neprocenjiva mi je. Hvala na strpljenju, svako dobro i jedva čekam da pročitam neke komentare!