Hvala vam za program stvarno nisam znao za to. vrlo korisno.
Nisam hteo da zatrpavam temu "zezeljev most" crnom istorijom, pa cu sad iskoristiti priliku da pitam a i da izrazim sumnju u pricu o rusenju mosta. Prvi dan njegovog bombardovanja secam se da sam presao na sremsku stranu preko njega kolima, tako sto su preko rupe velicine 5x5m stavili najobicniju celicnu plocu 30ak metara od izlaza na toj strani i da je saobracaj redovno nastavljen istog dana. S toga ne mogu da poverujem da je post pao u Dunav kompletan, s obzirom da je od svakog gadjanja bio ostecen samo deo navedene velicine. Most su zlocinci gadjali u 6 navrata sa 13 projektila (11 raketa i 2 bombe). verovatno je ovde vec bilo price kako obnova mosta nije bila moguca bez kompletnog rusenja, ili je to samo izgovor. Naša vojska ga jeste navodno minirala, da rasparča već srušenu konstrukciju zato sto se podizao nivo Dunava uzvodno od mosta, dok es erozija stvarala nizvodno. Do pocetka pravljenja novog mosta znam da se most i dalje nalazio u rupi malo nizvodno, ali ne znam da li je izvadjeno sve.