Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Gradske vesti

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 13:23 #1221

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
ranko su ns napisao/la:
SSJ5 napisao/la:
A jos veci kriminal je sto su Dveri dobile resor za kulturu.

a ovo?
sa farme u TONS
Izvini, ali kakve to veze ima sa ovim sto sam rekao?
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 13:32 #1222

• Goxy
  • Goxy's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Nikad ne raspravljaj sa frizerom o politici.
  • Poruka: 219
  • Primljenih Zahvalnica: 47
SSJ5 napisao/la:
Teoretske sanse nema da je potrebno toliko pumpi. Inace, na ovu temu, cale od mog drugara je uradio hemijsku analizu goriva koje se prodaje. Uzorak je uzet kod NISove pumpe na Bulevaru Cara Lazara. Klasican BMB je pola benzin-pola dizel sa dosta necistoca. Eto kako nama propadaju kola.

To meni objasnjava sledecu situaciju: Na povratku iz Austrije pre par dana natocimo kod njih pun rezervoar goriva nekih 60 i kusur litara. Cim smo stigli u NS odemo na NISovu pumpu kod mlekare (konkretno desna strana kad se ide prema klisi), merac nam pokazuje pola rezervoara. Naspemo opet pun rezervoar i aparat pokazuje 45 litara. Sa sigurnoscu tvrdim da mi merac radi ispravno ali mi matematika nije jasna. Izgleda da nesto nije uredu sa monopolskim naftnim igracem, mali im je profit ili se radnici igraju sa "bazdarenim" aparatima...
Necu ja propasti zbog nekoliko litara goriva, ali mi se cini da je nase trziste odavno zrelo za pravu konkurenciju. Jer je u inostranstvu gorivo boljeg kvaliteta, samim tim i jeftinije, rezervoari su nam tamo manji, ljudi su puno ljubazniji i poslovniji...
Poslednja izmena: 13 sep 2012 13:33 od Goxy.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 13:40 #1223

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
SSJ5 napisao/la:
ranko su ns napisao/la:
SSJ5 napisao/la:

a ovo?
sa farme u TONS

pa ja sam razumeo da tvrdiš da Dveri nisu kompetentni za kulturu. Pa postavljam pitanje "da li je kompetentan poljoprivrednik za turizam, geograf za vodovod, hemičar za put, ekonomista za zdravstvo, čovek bez vozačke za saobraćaj itd, itd.

Bivši članovi Dveri a sad samostalni poslanici su u koaliciji vladajuće većine koja ima 42 mandata jer su za njih glasali proporcionalno toliko birača i njima je pripao resor kulture. Ne znam šta je tu nejasno.
Jel se pravite ili stvarno ne razumete parlamentarizam. Parlamentarizam podrazumeva prihvatanje i drugačijih stavova. Netolerantnost smo videli kod Miloševića za koga su svi iz opozicije bili izdajnici.

Prestanite da i ovde provlačite vaše političke stavove, jer ću predložiti Mukyzu da i ovo zaključa.
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 14:02 #1224

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
Ja sam podvukao Bokana jer znamo kako su dosli do skupstine i glasova, a kad je neko potvrdjeno lopov i korumpiran, samo je jos u Urbanizmu/ZIGu falio da sedi :suicide: A o cuvenoj 'departizaciji' i sistemu podele plena ne vredi ni da pocinjemo :wallbash:
Poslednja izmena: 13 sep 2012 14:03 od limanac.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 14:15 #1225

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
slažem se u vezi Bokana. Zašto je to prošlo nekažnjeno ne znam, verovatno tu ima uticaja i DS sa kojima je Bokan bio u koaliciji do juče. Direktor Spensa je za vreme Pavličića iz stranke Roma bez Roma.
Ja od sutra počinjem da kritikujem ove nove. Nadam se da ih neću puno kritikovati. Ali moramo uvažiti činjenicu da su došli legalno u Skupštini glasanjem do vlasti.
Ja znam šta je jednoumlje i jednopartizam i zato sam za poštovanje parlamentarizma i pravila demokratije. Ja cenim i onu polovinu naroda koji su glasali za ove nove vlastodršce.
Videćemo.
Apelujem da se ovde na ovom forumu ne forsiraju jednostrana politička ili navijačka mišljenja. Za to postoje b92, 021, itd.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 14:22 #1226

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ja se stvarno čudim što niko nije kritikovao Pavličića što je Bokanu dao SPENS

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 14:42 #1227

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Kako god.
Ja nisam ništa lepo mislio o prethodnima, a o ovima od starta još manje.
Neka se desi da me iznenade nekim kvalitetom, ali evo predviđam da će biti očajni.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 14:55 #1228

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Bulevar Evrope, Beogradski i Suncani kej, konacno Zezeljev Most su stvari koje su mi se dopale za vreme prosle vlasti.

Kada je bila Maja Gojkovic - radikalka, ona je upropastila centar grada.

Sada su prakticno na vlasti isti ti ex radikali, Mirovic i banda.

Ne kazem da su prosli blistali, i dalje je bilo puno problema ali mislim da ce ovi biti gori.

Sve se nadam da su direktori ovih preduzeca samo VD
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 16:07 #1229

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
ranko su ns napisao/la:
SSJ5 napisao/la:
ranko su ns napisao/la:
SSJ5 napisao/la:

a ovo?
sa farme u TONS

pa ja sam razumeo da tvrdiš da Dveri nisu kompetentni za kulturu. Pa postavljam pitanje "da li je kompetentan poljoprivrednik za turizam, geograf za vodovod, hemičar za put, ekonomista za zdravstvo, čovek bez vozačke za saobraćaj itd, itd.

Bivši članovi Dveri a sad samostalni poslanici su u koaliciji vladajuće većine koja ima 42 mandata jer su za njih glasali proporcionalno toliko birača i njima je pripao resor kulture. Ne znam šta je tu nejasno.
Jel se pravite ili stvarno ne razumete parlamentarizam. Parlamentarizam podrazumeva prihvatanje i drugačijih stavova. Netolerantnost smo videli kod Miloševića za koga su svi iz opozicije bili izdajnici.

Prestanite da i ovde provlačite vaše političke stavove, jer ću predložiti Mukyzu da i ovo zaključa.
Nisam mislio da nisu kompetenti (naprotiv, verujem da jesu), nego da je po mom misljenju apsurdno da ultranacionalisticka partija (koju mnogu vezuju sa Nasima i Obrazovcima) bude odgovorna za kulturu bilo gde u Vojvodini.

I slazem se apsolutno sa Dukelanderovom izjavom
Ja nisam ništa lepo mislio o prethodnima, a o ovima od starta još manje.
Neka se desi da me iznenade nekim kvalitetom, ali evo predviđam da će biti očajni.
Poslednja izmena: 13 sep 2012 16:10 od Yokai.
Zahvalnici: ranko su ns

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 16:17 #1230

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ja predviđam da će ovi novi biti bolji od ovih starih.
I nadam se da sam u pravu. Verujem da će novoizabrana vlast bolje obavljati ovaj odgovoran posao.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 16:42 #1231

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
Ja bas naprotiv, nista mi ovo ne uliva poverenje, ni bahatost s pocetka ni 'strucnost', a s obzirom da njih defakto gradjani nisu birali i da je ovo divljacka matematika mogu mirnije savesti da brljave...

Znam Ranko da se ne slazemo oko ovog, ali po meni je pobebila predjasnja koalicija cim je odmah mogla da formaira isti saziv kao sto je bio, ljudi su hteli i Rodnija i celu ekipu, kakavu-takvu, ponovo.
Zahvalnici: Otis Driftwood

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 17:05 #1232

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ajmo za 100 dana da ih ocenimo. Da im damo uobičajeno vreme da se snađu pa da ih ocenimo.
Kao što sam ove dosadašnje najviše kritikovao, tako ću i ove nove ako zasluže. Nadam se da ću ja biti u pravu.
Sad je glupo kritikovati ih. Nisu ni ušli u kancelarije.

Limanac ni deesovci nisu ni u snu glasali pre 4 godine da bi bili u koaliciji sa sps-ovcima pa je bilo šta je bilo.
Tadašnjoj vlasti nije bilo bitno ko će biti predsednik vlade jer su na to mesto postavili Cvetkovića lika sumnjivog morala. Bitno im je bilo kao nekada Miloševiću da predsednik vlade bude minoran u osdnosu na Tadića.
postalo je uobičajeno da se od rogova u vreći prave koalicije (ds i sps i ldp, pa sa druge strane sns, sps, g17)

na nivou grada isto (DS, LSV i SPS, a sa druge strane SNS, Romi DSS SPO).
Samo što je ovo sada divljačka matematika a SPS i LSV nije divljačka matematika. :nuts:
Poslednja izmena: 13 sep 2012 17:06 od ranko su ns.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 17:07 #1233

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Ranko je naprednjak, hahaha
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 17:36 #1234

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Otis Driftwood napisao/la:
Ranko je naprednjak, hahaha

normalno, hahaha

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 17:56 #1235

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Ako je i postojala neka tanka nada da nova vlast nece biti katastrofa, bojim se da je podela karata razvejala i to malo optimizma.
Ako se za 100 dana pokaze da je Ranko u pravu, svecano obecavam da ima karton piva po izboru od mene. :cheers:
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 17:58 #1236

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ovo naprednjak ne piše
brojač;93346793 napisao/la:
Saša Vučinić je uradio koliko je mogao. Po meni ima odlične rezultate. Modest će predviđam da nastavi započeto. To je dobra ekipa.

pun sam hvale za vlast u Subotici, Inđiji, BG-u (sve DS) ali ne mogu da hvalim Pavličića kome je prvi potez bio da plati Austrijskoj firmi milion evra za idejni projekat fantomskog mosta.
Siguran sam da Vučeviću neće biti prvi potez da baci milion evra.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 18:00 #1237

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
mrnjavi napisao/la:
Ako se za 100 dana pokaze da je Ranko u pravu, svecano obecavam da ima karton piva po izboru od mene. :cheers:

uradio sam print screen :naughty:

voleo bi da dobijem karton piva, svi nsbuilderi bi pili, voleo bi ne zbog piva već zbog Novog Sada.

Odg: Gradske vesti 13 sep 2012 18:16 #1238

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
ranko su ns napisao/la:

voleo bi da dobijem karton piva, svi nsbuilderi bi pili, voleo bi ne zbog piva već zbog Novog Sada.
Upravo tako.
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši

Odg: Gradske vesti 14 sep 2012 01:35 #1239

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Mall ?, Supernova se na SSC-u spominjala da je zainteresovana za tu lokaciju, i voleo bih da znam gde je to tacno :)
Uskoro prodaja superatraktivnog placa na Mišeluku

Zavod za izgradnju grada uskoro će uputiti poziv za javno nadmetanje za nekoliko atraktivnih gradskih lokacija.

Najatraktivnija među njima svakako je parcela od skoro 40.000 kvadrata na Trandžamentu iznad tunela.
Na ovoj lokaciji planira se izgradnja poslovnog centra u sklopu kojeg bi bili hotel visoke kategorije, sportsko-poslovni centar, kulturni centar - multipleks bioskop i ugostiteljsko-komercijalni sadržaj.Kako su za Dnevnik kazali u Zavodu za izgradnju grada, neophodno je još ukloniti bespravno postavljenu betonjerku i obaviti inženjersko-geološko istraživanje tla.
Uz ovu, na prodaju će biti ponuđene i parcela na Bulevaru Evrope kod kasarne, gde je predviđena gradnja benzinske pumpe, plac u Kisačkoj ulici koji će biti namenjen gradnji stambenog objekta, kao i više parcela u Ulici Put novosadskog partizanskog odreda namenjenih za privredne delatnosti

021.rs

Odg: Gradske vesti 14 sep 2012 09:49 #1240

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
SSJ5 napisao/la:
Nisam mislio da nisu kompetenti (naprotiv, verujem da jesu), nego da je po mom misljenju apsurdno da ultranacionalisticka partija (koju mnogu vezuju sa Nasima i Obrazovcima) bude odgovorna za kulturu bilo gde u Vojvodini.

Koliko sam upoznat, njima je centrala "Dveri" naredila da podrže DS i LSV u Novom Sadu. Očigledno je druga strana dala bolju ponudu. Nema tu ideala, samo interes...
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru