Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Gradske vesti

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 17:26 #1261

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
nema ljude nego je jedan bez osnovne škole i to je Rom Bela Kurina predsednik Romske stranke. Znači laž je da ima poslanika bez osnovne jer je to jedan a ne više njih i laž je da nema Roma.

Ja uživam u besu i patnji demokradljivaca koji ne mogu da shvate da su pukli ko zvečka i da se raspadaju. A sad samo jurcaju po demokradljivskim medijima i pljuju. :rofl:

Uživaću sledeće 4 godine u zlobi i patnji demokradljivaca. :banana:
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 17:37 #1262

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Kako verovati tebi kada je Vucic jednom rekao sa Dinkicem nikad a evo ljube se? :)

Zar nije strasno sto ce on bez osnovne skole da ima platu 100 000 i kusur ?

Jadni mi bili ovih 4 godina, jadni cemo biti i narednih 4 godina.
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 17:38 #1263

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
leksikon:

demos - narod
kradljivac - onaj koji krade
demokradljivac - onaj koji krade od naroda
demokradska stranka - stranka demokradljivaca

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 17:42 #1264

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
Da ne odemo offtopic, evo jedne pozitivne vesti
Sutra se otvara “The Quarter” – novi rok klub u gradu

Novi rok klub, otvara se sutra u Novom Sadu, u Kineskoj četvrti. Reč je o klubu “The Quarter”, koji će biti jedan od većih koncertnih prostora u gradu, na oko 500 kvadratnih metara, sa kapacitetom za 700 ljudi.

www.novinenovosadske.rs/29999/foto-sutra...vi-rok-klub-u-gradu/
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Zahvalnici: Cookie, limanac, ranko su ns

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 17:49 #1265

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Otis Driftwood napisao/la:
Inače, gledao sam jednu emisiju gde je bila Aleksandra Jerkov i tu sam čuo 2 zanimljive informacije vezane za gradsku skupštinu.

Novi Sad, prvi put posle 2.S.R. ima u skupštini ljude koji nisu ni OSNOVNU školu završili.
A druga stvar je da Romska Demokratska Stranka koja je ušla u skupštinu nema nijednog roma kao člana partije....

Kakva tuga od Grada, a i od države.

ja moram da reagujem kad širiš dezinformacije.
A zašto širiš dezinformacije, ili Jerkovljeva laže ili ti. Ako ona laže onda ti je to nauk da je ne gledaš više (ili je gledaj ali nemoj da je slušaš). A ako ti širiš dezinformaciju onda je to prljava igra.

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 17:55 #1266

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
ja bi razumeo da se opterećujete politikom ako ste političari. Ali ovde koliko znam nema političkih aktivista, i po meni je mnogo važnija vest da se otvara još jedan dobar klub nego ko je u Skupštini Grada.

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 18:00 #1267

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
Njima će svima biti dobro, i ovim rankovi i ovim drugim bez obzira koliko se mi ovde posvađali.
Bolje čuvajte drugarstvo i pozitivan stav.
Poslednja izmena: 21 sep 2012 18:00 od kasko.

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 18:24 #1268

• Otis Driftwood
  • Van mreže
  • Investitor
ranko su ns napisao/la:
Inače, gledao sam jednu emisiju gde je bila Aleksandra Jerkov i tu sam čuo 2 zanimljive informacije vezane za gradsku skupštinu.

Novi Sad, prvi put posle 2.S.R. ima u skupštini ljude koji nisu ni OSNOVNU školu završili.
A druga stvar je da Romska Demokratska Stranka koja je ušla u skupštinu nema nijednog roma kao člana partije....

Kakva tuga od Grada, a i od države.

ja moram da reagujem kad širiš dezinformacije.
A zašto širiš dezinformacije, ili Jerkovljeva laže ili ti. Ako ona laže onda ti je to nauk da je ne gledaš više (ili je gledaj ali nemoj da je slušaš). A ako ti širiš dezinformaciju onda je to prljava igra.

Optužuješ me da lažem?

Zašto bi ja lagao uopšte?

I zašto bi mi govorio koga ću ja da slušam a koga ne?

Uostalom evo ti i slušaj neistine a mene ostavi na miru.

www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=20...ory=11&nav_id=644916

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 18:30 #1269

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Drugari, aj' nemoj da vam brišem postove i zaključavam teme.
O svemu se može raspravljati uljudno, argumentovano i bez raznih sarkazama, ironija i sličnog.
Temu "Politika" smo zakatančili baš zbog toga što ne može normalno da se priča nego se kreće u paljenje.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 18:34 #1270

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
@ Otis Driftwood
pa ja bi da se sa tobom ne prepirem. Ali te molim da ne naturaš svoje političke stavove ako je već Mukyz zaključao politiku.
Ti jesi napisao neistinu i ti mene ostavi na miru sa tvojom Jerkovkom. Imam oči i uši i ne moraš ovde ti širiti političke stavove. Za to postoje drugi sajtovi.

Evo i ja imam samo osnovnu školu i ne razumem se u to ali razumem da ti vredno post po post truješ ovaj thread političkim stavovima.
Poslednja izmena: 21 sep 2012 18:36 od ranko su ns.

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 18:58 #1271

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Ranko SuNS :troll:, to su te skrivene poruke
Poslednja izmena: 21 sep 2012 18:59 od Nixivoje.

Odg: Gradske vesti 21 sep 2012 19:06 #1272

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Nixivoje NSB napisao/la:
Ranko SuNS :troll:, to su te skrivene poruke

jbt od tebe ne možeš ništa sakriti :nuts:

Odg: Gradske vesti 22 sep 2012 00:50 #1273

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Kad sam pametan :D

Odg: Gradske vesti 03 okt 2012 08:29 #1274

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
Градиће оптичку мрежу

На састанку између руководства ЈП "Информатика" и представника конзорцијума фирми "Саго", "Рико" и "Е-пројект", који је одржан јуче, договорене су појединости у вези са пројектом изградње оптичке телекомуникационе мреже.
Састанку су присустовали и представници градске власти којима су предочени правни, технички и финансијски аспекти пројекта, предвиђена динамика реализације и очекивани резултати. У плану је да следеће недеље делегација јавног партнера, "Информатике", посети приватн партнере како би се дефинисали наредни кораци.

Како је и пре објашњавано оптичка мрежа ће бити изграђена у три фазе наредних шест година за градско и приградско подручје Новог Сада. Корисници ће имати приступ широкопојасном интернету, кабловску и ИП телевизију, а прикључак ће бити бесплатан са могућношћу избора интернет провајдера за сваку од телекомуникационих услуга.

Иначе, након усвајања Закона о јавном приватном партнерству и концесијама, "Информатика" је прва фирма која је добила приватног партнера, који је добио сагласност републичке Комисије за јавно-приватно партнерство. Партнери ће имати интерес у 75 одсто профита у наредних 25 година, након чега целокупан приход припада поменутом новосадском предузећу.
www.dnevnik.rs/novi-sad/gradice-opticku-mrezu
Zahvalnici: ranko su ns

Odg: Gradske vesti 03 okt 2012 17:12 #1275

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
jako dobar bilbord

Odg: Gradske vesti 03 okt 2012 18:56 #1276

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
Čistoća se rešava hvatanja pasa i mačaka lutalica

Na sednici Gradskog veća uskoro će se naći predlozi da se iz delatnosti JKP "Čistoća" izuzme hvatanje pasa i mačaka lutalica i da se JKP "Stan" poveri održavanje objekata pod ingerencijom Grada, izjavio je član Gradskog veća za komunalne poslove Nikola Ćirović.

Prema njegovim rečima, Grad planira da se napušteni psi i mačke odvoze u Vrbas dok se u Novom Sadu ne izgradi azil za napuštene životinje.

Ćirović je rekao da predlog da "Stan" održava objekte Grada neće podrazumevati monopolski položaj u pogledu cena, već će one morati da budu prilagođene tržišnim uslovima, prenosi "Dnevnik".

On očekuje da članovi nove gradske vlade prihvate predloge koji su potekli od Sindikata radnika u stambeno-komunalnoj delatnosti i da predlog odluke Gradskog veća treba odmah da verifikuju i odbornici u Skupštini grada.
www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Cistoca-se-res...macaka-lutalica.html

Odg: Gradske vesti 03 okt 2012 19:28 #1277

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Da ne odemo offtopic, evo jedne pozitivne vesti
Sutra se otvara “The Quarter” – novi rok klub u gradu

Novi rok klub, otvara se sutra u Novom Sadu, u Kineskoj četvrti. Reč je o klubu “The Quarter”, koji će biti jedan od većih koncertnih prostora u gradu, na oko 500 kvadratnih metara, sa kapacitetom za 700 ljudi.

http://www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploads/2012/09/The-Quarter-2.jpg [img]http://www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploads/2012/09/The-Quarter-3.jpg [img]http://www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploads/2012/09/The-Quarter-4.jpg [/quote] http://www.novinenovosadske.rs/29999/foto-sutra-se-otvara-the-quarter-novi-rok-klub-u-gradu/[/quote] Ovo je najbolja vest koju sam pročitao u poslednjih par godina. :cheers: Baš ovo je falilo NS-u. :rock:[img]www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploa...09/The-Quarter-2.jpg

http://www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploads/2012/09/The-Quarter-3.jpg [img]http://www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploads/2012/09/The-Quarter-4.jpg [/quote] http://www.novinenovosadske.rs/29999/foto-sutra-se-otvara-the-quarter-novi-rok-klub-u-gradu/[/quote] Ovo je najbolja vest koju sam pročitao u poslednjih par godina. :cheers: Baš ovo je falilo NS-u. :rock:[img]www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploa...09/The-Quarter-3.jpg

http://www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploads/2012/09/The-Quarter-4.jpg [/quote] http://www.novinenovosadske.rs/29999/foto-sutra-se-otvara-the-quarter-novi-rok-klub-u-gradu/[/quote] Ovo je najbolja vest koju sam pročitao u poslednjih par godina. :cheers: Baš ovo je falilo NS-u. :rock:[img]www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploa...09/The-Quarter-4.jpg

www.novinenovosadske.rs/29999/foto-sutra...vi-rok-klub-u-gradu/

Ovo je najbolja vest koju sam pročitao u poslednjih par godina. :cheers: Baš ovo je falilo NS-u. :rock:

Odg: Gradske vesti 03 okt 2012 20:09 #1278

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Super izgleda, moraću da overim.
Ja i dalje ne mogu da prežalim NS-time, Mig 21, i razvodne table umesto pisoara.
Kakav je da je, gazda Cirkus je držao verovatno najinteresantnije mesto u Novom Sadu ikad, i poslednji rok klub.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Odg: Gradske vesti 03 okt 2012 20:13 #1279

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Na slikama mi deluje da su im svirke primarna delatnost. To mi se najviše dopada. :cheers: A, NS time... E, to su bili dani. :)

Odg: Gradske vesti 03 okt 2012 21:50 #1280

• everson
  • everson's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 92
  • Primljenih Zahvalnica: 3
limanac napisao/la:
Grad planira da se napušteni psi i mačke odvoze u Vrbas

Carnex?
Zahvalnici: Sasa, Duja
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru