Dunavac napisao/la:
Meni je ideja sasvim ok,i nadam se da će biti realizovana.Kome se sviđa sadašnje stanje na levoj obali grada?Na šta liči potes od studentskih domova do mornarice?Na takvoj lokaciji onakav krš od baraka i samoniklog rastinja,pa to se ne koristi zadnjih dvadeset godina.Idealna lokacija za stambeni kompleks.Drugo,Šodroš je zapušten i prljav,bez dobrog dotoka sveže vode.Treba taj prostor videti kad su suše i voda opadne,sramota na 2km od centra.Brodogradilište ista priča,zapušteno i van upotrebe više od 20 godina.I,šta sad?Da li to treba tako ostaviti,ili urediti?Zašto sada samo pojedinci imaju pristup Dunavcu,zbog ograđenih marina?Ko je i kome dozvolio gradnju vikendica i kuća na Ribarcu,po kom to osnovu?Ili na Kamenjaru,pa to su sve vlasti prećutno dozvoljavale, ali se to ne komentariše previše.Zašto?Zašto je problem uvek kada se gradi i planira nešto novo?Čitam komentare i ne mogu da verujem da nam stalno nešto smeta...Naravno,treba poštovati struku,odrediti budući izgled i kvalitet od kog se ne sme odstupiti.Zar neko stvarno misli da se planira betoniranje priobalja i da će grad biti poplavljen zbog izmeštanja nasipa?Koliko stručnog znanja o tome imaju ovi što komentarišu? I zašto su problem privatne investicije,pa u celom svetu je tako.Zaista sam apolitičan,to me ne interesuje.Samo iznosim svoje viđenje ovog projekta koji ima moju punu podršku!
Vode Vojvodine su izradile elaborat i dale stručno mišljenje. Jesi li pročitao vest?