To je jedan jedini stan ostao, i to od kompezanta, pre 3-4 meseca je bio 1250,ja sam bio da ga gledam i rekli su mi da bi ga ovaj dao i za 1200 i to se ispostavilo da nije tako, on hoce 1250 i ceo iznos odmah u kesu, ja sam nudio kaparu i za 2 meseca 80% kesa i ostatak kad bude gotovo, ma reko zajebi 92.000eur u kesu za tu lokaciju, za veci stan, trazite drugog papka i posle toga odmah su ga digli na 1300. Da i to nike bilo direkt u razgovoru sa kompenzantom, posto je sve islo preko jednog od vlasnika Bash gradnje, mozda bi ovak i dao za 1200, ali oni su njemu toliko racunali, i nece provereno da dozvole da se da jeftinije. Znam za njihovu zgradu u Cika Stevinoj, kompezant je cak kupcima "dodao" pare kao da su oni njemu platili punu cenu da se ovi iz Bash gradnje ne bi ljutili.
Da se razumemo, ok je to cena, cak sto vise super u odnosu na trenutne, ali opet nije to kvadratura koja se lako prodaje+sto na toj lokaciji mora obaveznl i parking mesto bar da se uzme, u suprotnom nista od parking, ispred zgrade u tom delu ilice, ne postoji parking, a opet dvorinih nemaju slobodnih, samo garazna i garaze, sta opet trazi jos vise novca da se izvdoji i lako dolazimo do cifre od 100.000e u kesu za Salajku, kontam ako je vec neko spreman u kesu da izvoji 100.000e potrazice malo bolju lokaciju.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока