To sto neko okaci nerealno veliku cenu stana znaci da ga praktino ni ne prodaje, nego eto tako ako se bas neko zatrci.
Iskren da budem, tokom onog karantina sam mislio kako ce balon da pukne. Da ce da krene spriala otkaza, nelikvidnosti, prodaje, ... Medjutim dolarska i euro zona se odlucila na stampanje novca i inflaciju, izgleda na duzi rok (posto u ovom kracem roku mere nisu dale rezultate, inflacija potrosackih roba nije ni blizu 2%).
Da skratim pricu, ne znam kad ce ovaj balon da pukne ali nece bar jos par godina, samo cemo biti svedoci sve brzeg rasta cena, a taj talas ce se preliti i kod nas.
Sto se tice konkreno NS, hoce li biti studenata ove zime ili ne... videcemo sve jako brzo, mesec dana max. Ja licno ne ocekuem preveliki pad, ali ako neko ima informacije sa terena (agencije) neka podeli.
Sto se tice pecanja povoljnih prilika sa oglasa, video sam da to rade agencije intenzivno, od rentiranja do prodaje stanova. Taj proces moze da se automatizuje; masina moze da nalazi najbolje ponude, nema potrebe covek da sedi ispred racunara ceo dan i skroluje