Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Shopping centers/malls

Shopping centers/malls 29 okt 2013 20:22 #761

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Đura lopov :wallbash:
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Shopping centers/malls 29 okt 2013 21:26 #762

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Overio sam novi Telenor i kupio novi fon u novom lokalu :)

www.mobilnisvet.com/mobilni/3755/Samsung/Galaxy-Core-I8260

Shopping centers/malls 29 okt 2013 22:50 #763

• Pripadnik
  • Pripadnik's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1172
  • Primljenih Zahvalnica: 716
limanac napisao/la:
www.mondo.rs/a628649/Foto/Info/Butici-zv...i-po-Novom-Sadu.html

Ovo ce biti zanimljiv lokal, nisam ni video da je zatvoren:
Sjajan lokal svašta mi pada na pamet tu...
Nego, da dodam na onu vašu priču od pre par dana... čini mi se da se dešava nova preraspodela prodavnica po gradu upravo zbog otvaranja big-a, slično je bilo i posle otvaranja merkatora u malo drugačijim uslovima.
Malo smo mi tržište i nedovoljno razvijeno ali mislim da je ovako bolje... pozicioniranje u tom poslu je presudno pa ne zameram na "traženju", pogotovo malim igračima.

Shopping centers/malls 30 okt 2013 00:10 #764

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Mislim da bi tu odlicno legao neki restoran brze hrane, tj neka fransiza. Da je KFC od pocetka bio tu, mislim da bi se mnogo bolje proveo. Ali recimo kad bi Harvey's bio tu, mislim da bi se dobar deo foruma odusevio :)

Inace osim toga, neki restoran bi mogao veoma lepo da se uredi.

Inace tu je bila banka koliko se secam?

Shopping centers/malls 30 okt 2013 00:18 #765

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
da EFG banka je tu bila
Zahvalnici: Yokai

Shopping centers/malls 30 okt 2013 00:37 #766

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 989
  • Primljenih Zahvalnica: 3092
SSJ5 napisao/la:
Mislim da bi tu odlicno legao neki restoran brze hrane, tj neka fransiza. Da je KFC od pocetka bio tu, mislim da bi se mnogo bolje proveo. Ali recimo kad bi Harvey's bio tu, mislim da bi se dobar deo foruma odusevio :)

Greota da se stara lepa zgrada pretvori u američku pečenjaru. Odgovarao bi neki plemenitiji sadržaj, turistički info-centar, galerija ili makar butik.

Shopping centers/malls 30 okt 2013 00:44 #767

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
das ivon napisao/la:
SSJ5 napisao/la:

Greota da se stara lepa zgrada pretvori u američku pečenjaru. Odgovarao bi neki plemenitiji sadržaj, turistički info-centar, galerija ili makar butik.
Info centar imamo. Galerija nema sanse da ce biti (privatno vlasnistvo). Butika imamo mali milion i nisu bas "plemeniti" (Sta je merilo za "plemenitost" biznisa uopste?) ... Jedino restoran da se otvori. Ili neki lepo uredjen kafic sa inovativnom temom i malo klase.
Poslednja izmena: 30 okt 2013 00:45 od Yokai.

Shopping centers/malls 30 okt 2013 00:52 #768

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
SSJ5 napisao/la:
das ivon napisao/la:
SSJ5 napisao/la:

Info centar imamo. Galerija nema sanse da ce biti (privatno vlasnistvo). Butika imamo mali milion i nisu bas "plemeniti" (Sta je merilo za "plemenitost" biznisa uopste?) ... Jedino restoran da se otvori. Ili neki lepo uredjen kafic sa inovativnom temom i malo klase.

Ovo bi bila bolja lokacija za info centar. Plemenitije estetski, ako bi bio KFC ''mirisalo'' bi okolo na pržena krilca, iz kafića bi izlazio dim od cigareta, makar da bude antikvarnica, prodavnica satova , nakita ili neka slična austro-ugarska dekadencija.

Shopping centers/malls 30 okt 2013 01:44 #769

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Opet, takva definicija estetike mi je malo arbitrarna, ali generalno razumem sta hoces da kazes. Mislim da malo sta od toga sto si nabrojao moze uspeti, pogotovo kad se uzme u obzir da vec ima svega toga na maksimalno stotinak metara od te lokacije. Po meni bi bilo lepo kad bi se tu otvorila malo veca knjizara sa velikim brojem stranih izdanja, ali i tako nesto bi tesko uspelo.

Shopping centers/malls 30 okt 2013 02:04 #770

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
Knjižara bi bila dobro rešenje, mada su se skoro pootvarale. Jedino da se neka preseli. Kako se bude povećavao broj praznih lokala, tako će se vršiti rokade i popounjavanje boljih lokacija a lošije će ...

Shopping centers/malls 30 okt 2013 07:37 #771

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
koji god kafic, restoran, bar da se tu otvori ne bi propao sigurno.
bilo bi dobro da ga urede u kafic sa zivom klasicnom muzikom. jeste da zvuci glupavo jer vecina ne zna ni dve tri melodije klsasicne muzike, ali mislim da bi se pogadjalo onda sloj ljudi sa vise novca, od pravih ljubitelja te muzike do pokondirenih tikava koji bi isli tamo samo da budu vidjeni.

mi ovde pricamo sta ce mozda biti, a uskoro osvane zgrada ofarbana u zuto plavo sa natpisom Mesara Matijevic :dunno:

Shopping centers/malls 30 okt 2013 12:44 #772

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
sandman napisao/la:
koji god kafic, restoran, bar da se tu otvori ne bi propao sigurno.
bilo bi dobro da ga urede u kafic sa zivom klasicnom muzikom. jeste da zvuci glupavo jer vecina ne zna ni dve tri melodije klsasicne muzike, ali mislim da bi se pogadjalo onda sloj ljudi sa vise novca, od pravih ljubitelja te muzike do pokondirenih tikava koji bi isli tamo samo da budu vidjeni.

mi ovde pricamo sta ce mozda biti, a uskoro osvane zgrada ofarbana u zuto plavo sa natpisom Mesara Matijevic :dunno:
Ja se iskreno nadam kaficu sa srednjevekovnom temom. Jedini kafic koji imalo ide na to u gradu je Kamelot.

Shopping centers/malls 30 okt 2013 13:19 #773

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Ja bih voleo da otvore Hooters. :)

Shopping centers/malls 31 okt 2013 10:28 #774

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
И „Лидл” стиже у Нови Сад

– Имамо шта да понудимо потенцијалним инвеститорима, извукли смо максимум из затеченог стања. Почела је да се води далеко озбиљнија политика у погледу стварања амбијента за долазак инвестиција у Нови Сад, за задржавање постојећих инвеститора у Новом Саду, без обзира да ли су домаћи или страни – изјавио је гградоначелник Милош Вучевић приликом посете штанду Завода за изградњу града и Канцеларије за локални економски развој Новог Сада на сајму „Инвестекспо“ у Мастер хали Новосадског сајма.

Вучевић се ту састао с члановима Привредног савета Новог Сада с којима је разговарао о инвестиционим пројектима и потенцијалима за развој привреде.

– Неки пројекти су у току, пре свега у комуналној инфраструктури, где смо добро одмакли, изградња Булевара Европе је у четвртој фази, као и изградња канализационе мреже у приградским насељима... Отварамо и нову радну зону на Римским шанчевима; тамо нам је дошла нова италијанска комапнија у постојећу халу, завршен је главни пројекат за мултифункционалну халу од 5.000 квадрата која ће бити понуђена малим и средњим предузећима, то су све позитивне ствари – навео је Вучевић.

Он је истакао да је веома важан споразум с аустријском компанијом с којом је потписан меморандум о сарадњи и најављен је њихов долазак у Нови Сад.

– Ту очекујемо добру сарадњу с Железницама Србије и Привредном комором Србије, који су и копотписници и партнери у доласку инвеститора из Аустрије. Отворена је и фабрика у Будисави за производњу самолепљивих трака и у којој ради 30 људи што је веома значајно за Будисаву. Имамо нову апликацију за долазак фирме која се бави производњом жилета. Има доста заинтересованих и сад је све то у процесу реалзиације која није увек једноставна. Очекујемо да „Лидл“ истовремено отвори своје продавнице на неколико, шест или седам, локација у граду које је већ купио. Надам се да неће бити бирократских сметњи које се често јављају и неких неразумних ствари које административни апарат прави и чак некад опструише – рекао је Вучевић.

На сајму је Нови Сад представио слободне локације у власништву града које су спремне за продају, као и подстицаје који се нуде инвеститорима. Нови Сад је, након инцијативе за измену уредбе којом се стимулишу инвеститори да улажу у локалне самоуправе, стекао једнак положај на ттржишту као и мање општине. Такође, својим одлукама град је омогућио да инвеститори могу да очекуј и од 90 одсто умањење накнаде за уређење грађевинског земљишта уколико инвестирају преко милион евра и запосле више од 50 особа или да добију преполовљену накнаду уколико уплате износ у целости.
www.dnevnik.rs/novi-sad/i-%E2%80%9Elidl%...%9D-stize-u-novi-sad

Shopping centers/malls 31 okt 2013 12:00 #775

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Lidl ima sest, sedam lokacija u gradu? Zasto nije rekao tacan broj? XD Mada ako stvarno ima toliko - cool.

Shopping centers/malls 31 okt 2013 18:20 #776

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
to je čista glupost. Pa mi bi znali te lokacije. Prodali su samo jednu lokaciju onu za koju znamo. sedam placeva Lidl nema u Srbiji a ne u NS.
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Zahvalnici: Yokai

Shopping centers/malls 31 okt 2013 18:49 #777

• kabacum
  • kabacum's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Imperare sibi maximum imperium est
  • Poruka: 209
  • Primljenih Zahvalnica: 97
Meni je iskreno, citav tekst glupost. Trla baba lan da joj prodje dan, trala la la la jeftini politicki poencici :bash:

Shopping centers/malls 31 okt 2013 19:05 #778

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
mozda je mislio 6, 7 lokaciju u srbiji ali se malo zaneo.

ne znam zasto, ali lik je leteo do abu dabija sa vucelom u onom promotivnom letu air serbia-e.

otvara se uskoro, neki shop sa italijanskom modom na sentandrejskom putu, tako bar pise na bilbordima po gradu.
Poslednja izmena: 31 okt 2013 19:07 od sandman.

Shopping centers/malls 31 okt 2013 19:09 #779

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
sandman napisao/la:
otvara se uskoro, neki shop sa italijanskom modom na sentandrejskom putu, tako bar pise na bilbordima po gradu.

pa to ti je u BIG-u
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Zahvalnici: sandman

Shopping centers/malls 31 okt 2013 21:32 #780

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Ova izjava o Lidlu im je dobar marketing. Moj ćale, koji ima 70+ godina i informiše se na Pinku me je danas pitao "Ko je taj Lidl, uzeo nekoliko placeva u gradu?". :)
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru