Bogdus napisao/la:
Cika Stevina:
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6030X уз помоћ Тапатока
ranko su ns napisao/la:
rekonstrukcija toplovoda u A Cesarca u sred grejne sezone (kad joj vreme nije)
Buck napisao/la:
Tako je i u Cika Stevinoj na Detelinari...
Bogdus napisao/la:
I obe su nove ulice jer imaju manje od 10 godina.
Zanimljiva mi je ova priča oko Čika Stevine ulice. Jeste da je plasirala politička organizacija, stoji i to da ni ja sam ne želim da uplićem politiku uopšte (voleo bih da sistem funkcioniše bez obzira ko je vlast a ko opozicija i da me se to uopšte ne tiče), ali sinoć sam prošao Rumenačkom iz pravca Avijacije prema sajmu i dalje je leva saobraćajna traka (gledano u smeru mog kretanja) potpuno zavtorena radovima na vrelovodu u ČIKA SETVINOJ ulici, dok se saobraćaj odvija desnom trakom u oba smera, gde je jedna kolovozna traka za smer prema Rumenci i skretanje prema Novom naselju, a dve kolovozne trake su za smer prema sajmu. Da li negde imamo podatak (vidim na fotki da je tabla sa obaveštenjem o radovima na zemlji) o tome šta sve treba da se rekonstruiše i koji je rok za završetak radova na ovoj lokaciji?
www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Nova-stranka-N...naestospratnicu.html
EDIT:
Izvinjavam se ako sam previše kvotovao. Treba uputiti ljude da pogledaju prethodne stranice, nažalost nekih mojih fotki više nema u ovoj temi (pokušaću da obnovim)- Bačka ul. i Bul. oslobođenja.