Поштовани форумаши,
регистровао сам се да бих вам испричао причу о објекту који је једини објекат те врсте иако тешко рањен преживео НАТО бомбардовање, а није срушен, што значи да је врхунски пројектован и направљен .
Одмах после НАТО бомбардовања је импровизовано активиран, поготову због интензивних ометања Радио и ТВ сигнала са локације Беље (Кнежеви Виногради) код Осијека ,из Хрватске, као и из Румуније (са локације планина Семеник) са делимично уништеном куполом и оштећеним 50 посто носећег дела конструкције. Лично сам учестовао у санацији објекта са ЦИП-ом и изнођачем радова Геосонда-Консолидација ( не знам да ли и даље постоје)
Торањ на Иришком Венцу је преживео 30 ДИРЕКТНИХ пројектила и већи број око објекта 30-50 (и словима од тридесет до педесет пројектила око торња, престали смо да бројимо после 30, а и због свакодневне евакуације нисмо имали времена да се и тиме бавимо.
Радио сам на објекту сељење предајника и линкова. У наредним постовима, како ми време буде дозвољавало, постављаћу их. За почетак слика као је некад изгледао. Не замерите на малу величину слике и незаборавите да ми је то архива од Пентијума III.
Молим админа ако се не види слика да је поново поставе, хвала унапред.