Nisam bio u Pupinovoj palati, ali mislim da im je Avenija najbolje sto su radili u NS. (dva drugara imaju stan u zgradi Bul. Evrope i Rumenacka) Ne mogu da procenim kompletan utisak posto svi radovi nisu gotovi u mojoj lameli, ali ono sto sam video od uradjenih radova u mom stanu jeste da je kvalitetno uradjeno. Sto se tice keramike, mislim da je osrednji kvalitet, ali srecom to moze da se menja pa tako ja donosim svoje sanitarije i plocice. Sacekamo jos malo pa cemo onda dati kompletan utisak kvaliteta.
Ono sto mi se nikako ne svidja, jesu te crne spoljne ploce. Evo drugar je bio da obidje svoj stan pa mi je uslikao. Ne znam da li to treba da se opere ili sta je u pitanju, ali deluju prilicno prljavo i nedovrseno.
Kuduz napisao/la:
Vi sto se obisli stanove, kakav vam je subjektivni utisak, da li stanje odise kvalitetom ili imate osjecaj da je to moglo biti bolje? Galens je u razgovoru isticao visi srednji nivo kvaliteta materijala i kvaliteta zavrsnih radova tik stepenicu ispod Pupinove Palate, a kao nesto najbolje do tada sto ce/su radili u Novom Sadu.
Meni se iskreno izbor plocica u kupatilu ni malo ne svidja, to cu menjati sigurno.