Otis.Driftwood.Ressurected napisao/la:
Citao sam ovde komentare da je zvucna izolacija veoma losa
Lepe nove informacije od investiora su da će biti postavljana kamena vuna kao zvučni izolator, kako u međuspratne ploče tj. pod tako i u pregradne zidove u stanu (radiće se Knauf sistem, zid čine 2 ploče a ispuna konstrukcije je vuna). Koliko sam upućen, vuna je najbolji zvučni izolator i ova vest me je obradovala
Fasada će biti demit (nisam pitao dal stiropor ili kamena vuna, ako neko sazna nek napiše).
Krovna konstrukcija je izmenjena, prave se nekakvi ravni krovovi za vlasnike penthausa, sa ozelenjavanjem. Tako da se ostali stanari odriču prava na krovu kroz ugovore. Takođe ploča između penthausa i 6. sprata se podebljava dodatno jer se njihov nivo poda diže na nivo terasa.
Završetak projekta se planira na leto sledeće godine, što je isto lepa vest.
U ugovorima je dodat član da se ne smeju vršiti izmene na fasadi, zastakljivanje terasa itd. bez odobrenja investitora, hvala Bogu
Keramika je odabrana od strane investitora i nije moguće birati, kombinacija ravnih i talasastih za kupatilo i kuhinju, mermerni izgled (bele sa sivim mermernim detaljima u sjaju), podne na sivu nijansu protivklizne - valjda mat. Moderne su, verujem da će se svideti većini.
Da li neko ima dodatne informacije, kako napreduje izgradnja parka?
Pozdrav