limanac napisao/la:
Slazem se da je cudna lokacija, ali sta je tu je. Samo da ne bude by Reba, nek sljaka i Best gradnja, al' Rebu nemojte ko boga vas molim!
Nego, za kasarnu, nemamo pojma kako je prostor unutra organizovan, ne znam da li je neko bio? Mozemo mastati o muzeju, hotelu i sl., ali koliko bi kostalo adaptiranje je veliki faktor...
Reba je projektant.
Best Izgradnja su izvođači, kao i Dijagonala, Graditelj... nemaju svoje projektne biroe.
Što se kasarne A.Rajs tiče, to nije loša ideja, ali bi morali neki dvorišni objekti da se ruše i da se prave sale. I za muzičku i za baletsku školu su potrebne razne vrste sala, pa eto... ipak bi morala neka adaptacija
Ima mesta tamo sigurno.
Jedini + za lokaciju na Limanu mi je što tamo još nema srednjih škola, i izgradnja jedne bi donela drugačiju vrstu života tom kraju. Ja bih voleo da tu školu vidim negde pored domova A i B
Plus za novi objekat bi bio što se sve pravi namenski, prema stvarnim potrebama, a ne adaptira prema stanju na terenu. E sad, šta će biti, biti će
Ranko, moglo bi da padne ugrađivanje i za adaptaciju kasarne, jer je tamo potrebna potpuna zamena instalacija, gomila popravki, a i izgradnja tih sala, verovatno i neka silna pregrađivanja, pa nameštaj...