kasko napisao/la:
Panorama ali sajma
Da ne budem hejter, videce lepo Frusku goru i juzni deo grada preko Futoskog parka.
Danas čitam šta piše ovaj na Fejsbuku nsinzenjeringa
Zgrada će biti 70 širina a dubina 14 i 20m i biće uvučena od sadašnje granice parcele do kralja Petra kako bi se ostavio prostor za zeleni pojas i biciklističku stazu.
Što sada apsolutno znači da su stanari kralja Petra br 2 (ako se ne varam - zgrada od crvene fasadne cigle iza parcele gradnje) završili karijeru imanja svetla u stanu. Prvo sam mislio niče panorama na 10m od njihove terase, ali sada verujem da će do biti u metrima na prste jedne ruke maltene..
Ljudi pišu kako postoji bojazan da se desna traka ne pretvori u zaustavi pošto će dole biti red lokala..
Pomeranje linije gradnje se radi kako bi se izgradila dodatna desna traka iz KP za skretanje u Rumenacku.
Tako da će se vršiti proširenje kolovoza, samo mi je malo čudno da to najavljuje investitor ...
Ja u DPR nisam to primetio pa ne znam odakle njima taj podatak ali je sumnjam u tačnost čim objavljuju..ali verovatno sam prevideo.
Sve u svemu zaista je previše glupo da investitor najavljuje buduću regulaciju saobraćaja