E živi bili, da ste videli ono što sam ja video po Adicama, na Salajci i Detelinari, pa čak i u samom centru, ovaj LeoNS objekat bi vam izgledao kao Burj Dubai.
Nedavno sam gledao sa drugarom objekat u kom su razmišljali da kupe stan.
Ajde kad su loše pločice, vrata i slično... na ovom objektu je očajan bio beton.
Podužna armatura viri, ono neravnomerno betonirano, na X mesta pogrešene visine... ...to kad se omalteriše izgleda kao i svaka druga zgrada.
A onda, objekti na kojima električari buše ugao stuba i provlače bužir ispod armature, pa to krpe malterom (a iznad još 3 sprata).
Pa stepenište takvo da kad malo viša osoba silazi može lako da mazne glavom neku gredu. Pa nadogradnje u samom centru, u kojima niko nije siguran koliko ima prostorija i kuda se ulazi u šta. 20 denivelacija, krpljevine, instalacije koje prolaze svuda po stepeništu, neke konzole koje su ubodene u blok, stepeništa za koja niko nije siguran na šta su oslonjena. Kriminal.
Sad, što se Nešićevog poslovanja tiče, o tome ništa ne znam, pa neću ni da govorim.
Ovako, konstrukcija izgleda dobro, beton solidno, ne vire grede i stubovi na sve strane kao što sam navikao da viđam...
Blokovi i fasada su verovatno to što kažete, ali celokupan utisak nije loš.