SSJ5 napisao/la:
kasko napisao/la:
Dijagonala ce poceti drugu lamelu kad prodaju sve iz prve i procene da ce moci da prodaju i drugu. Stanov na prodaju je bilo i nakon zavrsetka izgradnje.
Cudno mi da nisu jos uspeli. TG Komerc je prodao sve stanove iz prve lamele. Veliku vecinu su prodali jos u toku gradnje
Jesu par komada.Al kad je stavio parkete i fasadu,sve se razgrabilo!Znam pouzdano.To je zato sto su ljudi nepoverljivi dok se ne vidi da ce to sigurno biti zavrseno,e onda krece masovna kupovina ako prepoznaju nesto sto je dobro,kvalitetno i sigurno!Investiranje u nekretnine uvek je predstavljalo sigurnost,jer ne moze da padne cena dok god drzava i grad uzimaju ovakav harač za raznorazne komunalije,takse,prikljucke...Recimo u nekim normalnim zemljama na cenu m2 utice i vreme zarobljenog kapitala.Mnogi se pitaju zasto nemamo stranih investitora.To je zato sto svi oni racunaju to da ce zarobiti par stotina hiljada evra za lokaciju i cekati godinu,dve dana za papire pa im se ne isplati..Pitajte nekoga iz gradske vlasti gde su Holidej in,Lidl,Ikea,koji su tako gromoglasno najavljivani.Zato sto niko nema odgovornosti,platu primaju pa primaju i sto bi se neko mucio za dobrobit svih,kad je njima lepo?!Neka me demantuje neko ako grešim!
U pravu si. Nemci za stanove kazu da su oni betonsko zlato.