Vidim ovde je veći promet ljudi i življa tema,pa bih da copy/past-ujem moj post upisan na drugoj temi.
Pozdrav svim članovima ovog zanimljivog mesta.
Ovo je moj prvi upis i odmah naravno krećem sa nekim pitanjima,nadam se da će se naći neko ko će mi odgovoriti i pomoći.
Ja se unapred zahvaljujem.
Friško sam oženjen što kažu,pa samim tim sam krenuo u potragu za stanom,koji ću verovatno uzeti preko stambenog kredita,
jedan deo.Pikirao sam kao naš stambeni prostor neki duplex sa nekih 70-80 m2.Volimo oboje duplexe a i zbog manje cene kvadratnog
metra.Naravno duplex nije jedina varijanta ,svaka primamljiva varijanta dolazi u pitanje koja se uklapa u naše želje i finansijsku konstrukciju.
Ono što me zanima je,koji investitori su da kažem,pouzdani.Koji nisu pukli,sa kojima ljudi nemaju loša iskustva?
Konkretno šta mislite o Inobačka,Erker,Galens,Freeland,Premijer,Prezident?
Jel imao neko iskustvo sa Inobačka firmom,i da li možda poznaje nekog ko živi u stanovima njihovim?
Gledao sam neki njihov stan u Bate Brkića 10a u onoj novoj zgradi na Naselju,pa me interesuje mišljenje vaše u vezi njih.
I na kraju,koliko je država revnosna sa vraćanjem PDV pri kupovini prvog stana?Kažu neki da tu nema zastoja i da se dobije
novac za nekih 30-45 dana.
Svako dobro želim i hvala unapred na odgovorima.