djaso napisao/la:
Iz svega sto sam naveo treba ih skroz diskreditovati!Necu da ponavljam opet ko je kome kuma,ko od koga kupuje stanove.Ali moram da ponovim,eto cisto neko logicno razmisljanje,jel moguce da investitor sedi u komisiji koja odlucuje o drugim planovima?I da,evo odgovora,znam da su cimali City gradnju,City holding,NS inzenjering...Dok je Leo sebi dizao spratnost!Jeste da je to sad proslost,al kao sto Bole rece to i takve stvari ostavile su posledice i danas imamo nesto jako,jako slicno plus teski bezobrazluk,nerad i neznanje.Rece mi jedan poznanik da mu je jedan investitor rekao da su ga pre neki dan zvali iz neke agencije koja je prodala stan u njegovoj zgradi sto je radio pre 10 godina,i zamolili ga da nadje ugovor o prvoj kupoporodaji izmedju njega i kupca koji je sad prodavac,jer su u katastru zagubili predmet??!!Sve i da je istina da su izgubili,jel mozete da pomislite da je to moguce?Kako niko ne snosi posledice zbog toga??
Da se razumemo, nemam ja ništa protiv da se oni, kao i sadašnja postava tih službi diskredituju.
Ali šta imamo od toga?
Evo baš u tom kvartu u kom grade City gradnja, NS Inženjering, Modena i ostali je pojedinačno za svaki objekat menjana spratnost do besmisla. Očigledno je da investitori vrše pritisak na likove u administraciji i da nisu baš zlatni. A ovi u službama sad imaju razrađen sistem uzimanja nekog mita i obezbeđuju gde šta treba.
Dakle, očigledno ih treba sve zajedno diskreditovati.
Jednima zabraniti da budu zaposleni od strane države na X godina, a drugima da grade u Novom Sadu na X godina.
Nego, ja predlažem da se ili otvori posebna tema za ovu raspravu, ili da prekinemo, jer ovde pratimo gradilišta