Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Big CEE

Big CEE 04 jun 2013 22:16 #541

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da će će do kraja godine u Tržnom centru izraelske Kompanije “Big -Si”, koji je najveći Tržni centar u Vojvodini, posao dobiti još oko 300 nezaposlenih Novosađana

Zašto samo nije rekao 300 Novosađana?
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Big CEE 04 jun 2013 22:19 #542

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Meni je nebitno šta je on rekao.
Bitno je da je u celoj priči manje više nebitan.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Big CEE 04 jun 2013 22:36 #543

• Otis Driftwood
  • Otis Driftwood's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2499
  • Primljenih Zahvalnica: 1270
Dukelander napisao/la:
Meni je nebitno šta je on rekao.
Bitno je da je u celoj priči manje više nebitan.

I to sto kažeš.

P.S. Jel bi mogli nekako da napravio peanut emotion? Mislim da nam jako fali
Listen, you Malibu middle class Barbie piece of shit, I'm tryin' to work here. Work? You ever work? Yeah, I'll bet you have. Scoopin' ice cream to your shit-heel friends on summer break. Well I ain't talkin' about no goddamn white socks with Mickey Mouse on one side and Donald Duck on the other. I...
Poslednja izmena: 04 jun 2013 22:38 od Otis Driftwood.

Big CEE 06 jun 2013 00:37 #544

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
Izbacili su kako ce izgledati Šabacki Big

kao jedno krilo naseg

Big CEE 06 jun 2013 06:30 #545

• tonyk
  • tonyk's Avatar
  • Na mreži
  • Moderator
  • Poruka: 1016
  • Primljenih Zahvalnica: 894
u Šapcu baš vole kružne tokove :)
ovaj baš ne kapiram čemu, osim ako nema i četvrti krak levo

u stvari, tu jedva da ima saobraćaja trenutno, ako su tačno uboli strelicu
bigcenters.rs/cms/projekti/big-centar-sa...ja-i-prilaz/?lang=sr

Big CEE 31 jul 2013 22:36 #546

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Dugo nisam ništa pisao ovde.
Radi se baš puno, pakuje se centralni deo, ulazi u završnu fazu pred ulazak zakupaca.
Dosta kvalitetno sve izgleda, keramika i rasveta su za klasu-dve bolji od one u Merkatoru (a rasveta je slobodno mogu reći bolja i od Ušća i DC-a). Ima još dosta posla, ali sve to jako lepo napreduje.

Pretpostavljam da vas ovaj deo najviše zanima

Urađena je skoro sva keramika

Postavljen je veći deo staklenih ograda

Pakuju se plafoni, frontovi prodavnica, mostovi

Ovde treba da se otvara veliki prozor
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
Zahvalnici: Buck, limanac, Yokai, mrnjavi, Zex021

Big CEE 31 jul 2013 22:53 #547

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Par fotki sa montaže reklamnog stuba za zakupce.

Zahvalnici: Yokai, Zex021

Big CEE 31 jul 2013 23:05 #548

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Evo dve matorije fotke gde se vidi keramika u prizemlju (sad je pokrivena).

Zahvalnici: mukyz, Cookie, Buck, limanac, Pripadnik, Yokai, mrnjavi, Duja, Boda Tajson, TurboMaximus, Zex021, romanempire

Big CEE 07 avg 2013 16:45 #549

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
ja ne znam kako su mi promakli ovi zadnji dukeovi postovi. Koliko vidim neće biti popunjen srednji deo sa zakupcima na spratu. Da li H&M sad u oktobru dolazi ili kao što piše na b92 iduće godine
H&M dogodine stiže u Novi Sad
IZVOR: 24 SATA
Novi Sad -- Prvi prodajni objekat svetski poznatog modnog brenda H&M u Novom Sadu biće otvoren na proleće sledeće godine, piše list 24 sata.

Ova kompanija svoj maloprodajni objekat otvoriće u Tržnom centru BIG i, kako najavljuju, Novosađanima i Vojvođanima ponudiće vrhunsku modu i kvalitet po pristupačnim cenama.

“U petak, 10. maja, tržni centar BIG Novi Sad potpisao je ugovor s kompanijom H&M, jednim od najvećih svetskih imena u svetu modne maloprodaje, a pridružiće se na proleće 2014. godine”, rekao je Robert Jahav, direktor kompanije BIG CEE Srbija.

Tržni centar BIG prostire se na 42.000 kvadratnih metara, a trenutno je u funkciji samo jedan deo, dok će u četvrtak, 30. maja, biti otvoren drugi deo tržnog centra u koji će se useliti predstavništva poznatih brendova.
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 07 avg 2013 16:46 od ranko su ns.

Big CEE 13 avg 2013 15:52 #550

• Pripadnik
  • Pripadnik's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1172
  • Primljenih Zahvalnica: 716
Dogodine dolazi H&M i taj prostor će biti ukrašen posterima pretpostavljam kao i u ušću kada bude otvoren srednji deo BIG-a.
Inae H&M zauzima dva sprata na srednjem ulazu.
Što se tiče ostalih zakupaca ja sam shvatio da je sve ostalo puno za otvaranje na jesen.

Big CEE 13 avg 2013 16:44 #551

• Zex021
  • Zex021's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 174
  • Primljenih Zahvalnica: 252
Burger King? Nike? Tom Tailor? :)

Edit: Tom Tailor ce biti,vidim na sajtu :)
Poslednja izmena: 13 avg 2013 20:25 od Zex021.

Big CEE 13 avg 2013 19:23 #552

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
Bas nam treba jos jedan nike i toma krojac :-) pogotovo ako to bude delta sport :naughty:

Big CEE 13 avg 2013 19:39 #553

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
I Burger King i ostali koji budu hteli da dođu u Srbiju će dolaziti na više mesta odjednom, tako da... ne očekujte iznenađenja :)

Big CEE 13 avg 2013 20:41 #554

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
ja sam neverovatni skeptik po pitanju Big-a. Od početka sam uviđao propuste, nažalost pogodio da se isti neće završiti u roku. Trapavo im je ovo otvaranje deo po deo, sajt im je očajan. Bojim se da nemaju zakupce za ceo mol što bi bila tragedija za ceo posao i mol u celini a mobe i za imidž Grada.

Stalno se nadam da ja grešim da pojma nemam da je Duke u pravu i da će sve na kraju biti super.

Evo ja vidim na njihovom sajtu da nemaju popunjen srednji deo. Još ako H&M dolazi tek dogodine onda je situacija još tragičnija.

levo krilo (završeno i otvoreno pre godinu dana)

desno krilo (završeno i otvoreno nedavno u maju)

srednji deo prizemlje

i srednji deo sprat

ovo mi ne miriše na dobro
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE

Big CEE 13 avg 2013 20:45 #555

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Objasniću ti jednom zašto je tako kako je na ovim slikama, na pivu.
Niš se ne brini, ljudi rade, biće sve.

Big CEE 14 avg 2013 11:12 #556

• Sasa
  • Sasa's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 631
  • Primljenih Zahvalnica: 1082

Mozda je vec bilo, mozda nije... ovo je relativno sveze!
Zahvalnici: Buck, limanac, Yokai

Big CEE 14 avg 2013 12:48 #557

• kabacum
  • kabacum's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Imperare sibi maximum imperium est
  • Poruka: 209
  • Primljenih Zahvalnica: 97
Sve ce to biti super kao sto neki kazu.. ali plasim se ipak, malo sutra. Sa trznim centrom koji po povrsini i broju prodavnica nije nesto posebno impozantan vec u najavi gusi npr. sa brojem sportskih prodavnica, kojih vec ima mnogo u gradu. Jedino ce ga izvlaciti taj H&M (koji ce se otvoriti sl. proleca), C&A i DIS koji ipak privlaci svojim cenama.
Ukoliko nas ne iznenade jos nekim novim brendom na ns trzistu od oktobra.. :)

p.s. novi brendovi jesu svakako i neki od ovih koji su otvoreni i koji su u najavi ali oni nisu dovoljno jaki, aktuelni da bi odrzavali paznju klijenata.
Poslednja izmena: 14 avg 2013 13:03 od kabacum.

Big CEE 14 avg 2013 13:49 #558

• Pripadnik
  • Pripadnik's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1172
  • Primljenih Zahvalnica: 716
Ali problem sa novim brendovima nije njihov... ne mogu oni da dovedu brendove koji nisu već tu.
Novi brendovi dolaze preko drugih firmi ili direktno poput H&M i C&A i otvaraju istovremeno na više lokacija.

Ja ne vidim najbolje na ovom planu, ali recimo od raspoloživih brendova ne znam kako i zašto se ne pojavljuju oni iz Inditex grupe obzirom da ih nema ovde (pull anad bear, stradivarijus, ...) pa recimo mango koji je zatvorio prodavnicu u centru grada... ovo bi mogla biti prilika za njih.

Sa druge strane prisustvo hm i ca je u startu dobar posao za big jer oni su isto što i zara za bazar, ako me razumete... Ne mislim da su jevreji zeznuli stvar šta više sačekali su malo i sada opet imaju keca u rukavu. Moja jedina ozbiljna zamerka je nedostatak bioskopa ne zbog samog bioskopa nego zbog efekta koji se dobija. U svakom slučaju mislim da oni imaju prostora za razvoj iako je lokacija malo... pametnim vođenjem biće to dobro.

Big CEE 14 avg 2013 14:57 #559

• Sasa
  • Sasa's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 631
  • Primljenih Zahvalnica: 1082
Informacija koja je do mene dosla isto kad i plan od pre par postova, jeste ta da je BIG odbijen od strane vecih lokalnih igraca za popunu prostora Food Courta. Osim McD, svi ostali su ih odbili na celu sa Kentucky, Caribic i sl. Otud ne cudi cinjenica da se na planu moze videti da su u pregovorima sa MINUT-om, BubiGrilom, QuickWok (preskupo sranje), Amatti (ne znam sta je!?). Izgleda da tu ne ide bas sve kako je planirano...

Big CEE 14 avg 2013 15:57 #560

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Sasa napisao/la:
Informacija koja je do mene dosla isto kad i plan od pre par postova, jeste ta da je BIG odbijen od strane vecih lokalnih igraca za popunu prostora Food Courta. Osim McD, svi ostali su ih odbili na celu sa Kentucky, Caribic i sl. Otud ne cudi cinjenica da se na planu moze videti da su u pregovorima sa MINUT-om, BubiGrilom, QuickWok (preskupo sranje), Amatti (ne znam sta je!?). Izgleda da tu ne ide bas sve kako je planirano...
Za KFC razumem zasto su odbili (bore se sa manjkom posla, jer su, iskreno, us*ali lokaciju), ali zasto Caribic?

Inace Amatti je picerija valjda. Sta je Minut?
Poslednja izmena: 14 avg 2013 15:59 od Yokai.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru