Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Big CEE

Big CEE 18 maj 2016 17:19 #961

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 8559
  • Primljenih Zahvalnica: 36802
stojan1985 napisao/la:
Ej društvo, ima novosti kad će otvaranje?
Bio sam za vikend u BIGu na kratko. Radi se još uvek, ali nisam stigao detaljnije da pogledam. Ostaje da čekamo. Kome se ne čeka, a odgovara mu repertoar ZR je najbliži a PA ili OS su podjednako udaljeni.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Big CEE 18 maj 2016 17:24 #962

• Bogdus
  • Bogdus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3196
  • Primljenih Zahvalnica: 11275
Deluje da ce trebati jos koji mesec da se sve zavrsi...

Big CEE 18 maj 2016 19:48 #963

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
pa šta fali Areni?
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE

Big CEE 18 maj 2016 21:16 #964

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Ništa joj ne fali.
Ovaj će biti nešto bolji od nje.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Zahvalnici: sandman

Big CEE 19 maj 2016 01:13 #965

• deran
  • deran's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 44
  • Primljenih Zahvalnica: 106
Radim u Areni i mogu da bacim jedan info da ce i Arena malo da se osvezi za koju nedelju narocito glavni hol i deo kod blagajni. Toliko smem da kažem za forum. Izgledaće zaista pristojno. Inače bioskop fino radi ali mislim da dobra konkurencija nije na odmet. Ponekad u zimskim mesecima zaista imamo toliko posla da ne možemo da uslužimo sve zainteresovane nekim danima što je za pohvalu. Konkurencija će nas naterati da radimo bolje i da usluga svakako bude bolja. To je sve zaista pozitivno.
...tvrdjava pušta mesec kao zmaja nad Varadinom...
...aveti tera sa trga Miletić, večito prgav...
Zahvalnici: Dukelander, limanac, ranko su ns, Yokai, Blavak, Light

Big CEE 19 maj 2016 01:22 #966

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
deran napisao/la:
Radim u Areni i mogu da bacim jedan info da ce i Arena malo da se osvezi za koju nedelju narocito glavni hol i deo kod blagajni. Toliko smem da kažem za forum. Izgledaće zaista pristojno. Inače bioskop fino radi ali mislim da dobra konkurencija nije na odmet. Ponekad u zimskim mesecima zaista imamo toliko posla da ne možemo da uslužimo sve zainteresovane nekim danima što je za pohvalu. Konkurencija će nas naterati da radimo bolje i da usluga svakako bude bolja. To je sve zaista pozitivno.
Dobre vesti. Bio je ok bioskop uvek, ali mislim da nikad nije bio na nekom (barem mom) zeljenom nivou. Nadam se nekoliko stvari. Nekad su filmovi malo previse mracni, tj slika je nekad malo tamna. Nadam se da ce to ispraviti. Kao drugo, ono sto uvek ponavljam je da volim da vidim animiarne postere, tj ekrane sa posterima. Bio je jedan postavljen, ali nije to to. I kao trece nadam se prosirenju asortimana grickalica i pica.
Poslednja izmena: 19 maj 2016 01:23 od Yokai.

Big CEE 19 maj 2016 01:25 #967

• deran
  • deran's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 44
  • Primljenih Zahvalnica: 106
mogu da kazem da se lampe na svim projektorima menjaju redovno i da je nesto tamniji film stvar snimka. Platna su najmodernija moguca a i projektore smo nabavili nove skoro. a sto se tice animiranih postera trebalo bi da i to bude novina. izgled ce biti pomalo retro sto se meni izuzetno svidja. Malo smo previse sareni za moj ukus. Sve u svemu svako renoviranje i osvezenje prija.
...tvrdjava pušta mesec kao zmaja nad Varadinom...
...aveti tera sa trga Miletić, večito prgav...

Big CEE 19 maj 2016 01:52 #968

• Zex021
  • Zex021's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 174
  • Primljenih Zahvalnica: 252
Ja preferiram Cineplexx u Uscu i stvarno je bioskop ako ne i najbolji u Srbiji. Jednostavno njihov ambijent, taj enterijer, Meni ponuda, usluga, bonus kartice, imaju sve sto jedan bioskop treba da ima. Ako je neko bio i gledao film tu zna o cemu pricam. Ne pamtim kad sam usao u nasu Arenu, jednostavno uvek odvojim vreme i odem do Beograda da gledam filmove tamo. Posebno moram da pohvalim tkvz. ,,ljubavna mesta'' koja su spojena za parove, kao i Vip mesta sa crnim koznim foteljama. Sta ce ponuditi CineStar ne znam, vise bih voleo da je Cineplexx u BIGu, ali mislim da ce biti nekim delom u ravni sa Cineplexxom. Sto se Arene tice, previse su se opustili od otvaranja, odrzace ih lokacija i to je sve.
Zahvalnici: Light

Big CEE 19 maj 2016 02:24 #969

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
Eto im ideje da odvoje jednu salu kao ljubavnu, za svako na svakoga.

Big CEE 19 maj 2016 08:14 #970

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Zex021 napisao/la:
Ja preferiram Cineplexx u Uscu i stvarno je bioskop ako ne i najbolji u Srbiji. Jednostavno njihov ambijent, taj enterijer, Meni ponuda, usluga, bonus kartice, imaju sve sto jedan bioskop treba da ima. Ako je neko bio i gledao film tu zna o cemu pricam. Ne pamtim kad sam usao u nasu Arenu, jednostavno uvek odvojim vreme i odem do Beograda da gledam filmove tamo. Posebno moram da pohvalim tkvz. ,,ljubavna mesta'' koja su spojena za parove, kao i Vip mesta sa crnim koznim foteljama. Sta ce ponuditi CineStar ne znam, vise bih voleo da je Cineplexx u BIGu, ali mislim da ce biti nekim delom u ravni sa Cineplexxom. Sto se Arene tice, previse su se opustili od otvaranja, odrzace ih lokacija i to je sve.

Čitao sam hrvatske forume gde upoređuju Cineplexx i Cinestar, i ima pozitivnih i negativnih komentara za oba.
Koliko sam shvatio, kod njih je Cinestar duže prisutan nego Cineplexx i sad ovi noviji konkurišu boljom uslugom, ljubaznijim osobljem, kvalitetnijom organizacijom... nadam se da će i kod nas efekat konkurencije dovesti do toga da se svi proprave ;)

Moje skromno mišljenje je da i sa većim platnima i stolicama Cinestar ne može biti konkurencija Areni jer Arena ima lokaciju u samom centru. Da su bioskop napravili na SPENS-u ili tako negde, bila bi drugačija priča.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
Poslednja izmena: 19 maj 2016 08:20 od Dukelander.

Big CEE 19 maj 2016 12:25 #971

• tonyk
  • tonyk's Avatar
  • Van mreže
  • Moderator
  • Poruka: 1016
  • Primljenih Zahvalnica: 894
centar i nije toliko bitna stavka ovde, posebno ako se dolazi kolima samo zbog filma.
kod arene je parking lutrija, a i košta bar 100din.

dok Big nije mnogo dalje za većinu (a nekima ni BG nije predaleko očigledno),
a ima free parking, u svakom smislu.
i slične sadržaje kao centar, samo katedrala fali (tj. CIM)

što se spensa tiče, nema još info o "novom" tržnom centru, a u vezi bioskopa?
taj bi bi pravi kompromis oko lokacije i sadržaja.
mada sam i dalje protiv komplet ideje za tu livadu.

Big CEE 22 maj 2016 22:22 #972

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 8559
  • Primljenih Zahvalnica: 36802
Poslednja izmena: 22 maj 2016 22:29 od Blavak.
Zahvalnici: Nicisy1, solimns, Dukelander, Cookie, Buck, ranko su ns, kasko, Yokai, mrnjavi, sandman, TurboMaximus, Brane, das ivon, Novajlija, Bogdus, Mikins, Light, valjan

Big CEE 25 maj 2016 17:02 #973

• HellBlaze
  • HellBlaze's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 631

Uskoro valjda i staklo...
Prilozi:
Poslednja izmena: 25 maj 2016 17:03 od HellBlaze.
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Cookie, limanac, Yokai, mrnjavi, Pinki, TurboMaximus, das ivon, Blavak, Mikins, Light, valjan

Big CEE 28 maj 2016 14:48 #974

• Bogdus
  • Bogdus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Evo i stakla:
Zahvalnici: Dukelander, Cookie, limanac, ranko su ns, mrnjavi, sandman, Pinki, TurboMaximus, das ivon, romanempire, Blavak, Light, Djordje Cvarkov, valjan

Big CEE 31 maj 2016 12:30 #975

• Novajlija
  • Novajlija's Avatar
  • Van mreže
  • Član je blokiran
  • Poruka: 2141
  • Primljenih Zahvalnica: 5713
Sajt bioskopa

www.cinestarcinemas.rs/
Zahvalnici: limanac, Yokai, Blavak, Light

Big CEE 31 maj 2016 13:18 #976

• valjan
  • valjan's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1177
  • Primljenih Zahvalnica: 2333
Evo baš malo pre videh post na FB sa istim tim linkom i najavom "uskoro i u NS"...

Big CEE 01 jun 2016 11:13 #977

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Par fotki iznutra.

Sale se pakuju

Velika sala malo sporije od ostalih

Stižu sedišta za 4D

Podloge za ista

I enterijer je u punom zamahu

Otvaranje se ne zna kad je, ali je izvesno da je kraj poslu blizu, i da ćemo uskoro imati drugi bioskop. :cheers:
Zahvalnici: Nicisy1, solimns, Cookie, Buck, limanac, ranko su ns, Yokai, mrnjavi, Pinki, TurboMaximus, das ivon, Novajlija, romanempire, Blavak, Bogdus, Mikins, Light, Djordje Cvarkov, valjan, mdinic i ovaj član ima 1 ostalih zahvalnica

Big CEE 01 jun 2016 18:04 #978

• romanempire
  • romanempire's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 792
  • Primljenih Zahvalnica: 2355
Ja prognoziram kraj juna.
Varosi ima, sto da gresim dusu
boljih i lepsih al' samo jedna je
shvacas varos u koju se vracas.

Big CEE 01 jun 2016 19:06 #979

• Pinki
  • Pinki's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Festina lente
  • Poruka: 903
  • Primljenih Zahvalnica: 896
Da dodam i ja jednu današnju, samo spolja:

Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Cookie, limanac, kasko, mrnjavi, banens, TurboMaximus, das ivon, Novajlija, Blavak, Mikins, Light, Djordje Cvarkov, valjan, Nepopravljivi optimista

Big CEE 02 jun 2016 19:11 #980

• Bogdus
  • Bogdus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Bilbord pored Merkatora:
Zahvalnici: Dukelander, Cookie, limanac, kasko, Pinki, Blavak, Mikins, Light, valjan
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru