Zex021 napisao/la:
Ja preferiram Cineplexx u Uscu i stvarno je bioskop ako ne i najbolji u Srbiji. Jednostavno njihov ambijent, taj enterijer, Meni ponuda, usluga, bonus kartice, imaju sve sto jedan bioskop treba da ima. Ako je neko bio i gledao film tu zna o cemu pricam. Ne pamtim kad sam usao u nasu Arenu, jednostavno uvek odvojim vreme i odem do Beograda da gledam filmove tamo. Posebno moram da pohvalim tkvz. ,,ljubavna mesta'' koja su spojena za parove, kao i Vip mesta sa crnim koznim foteljama. Sta ce ponuditi CineStar ne znam, vise bih voleo da je Cineplexx u BIGu, ali mislim da ce biti nekim delom u ravni sa Cineplexxom. Sto se Arene tice, previse su se opustili od otvaranja, odrzace ih lokacija i to je sve.
Čitao sam hrvatske forume gde upoređuju Cineplexx i Cinestar, i ima pozitivnih i negativnih komentara za oba.
Koliko sam shvatio, kod njih je Cinestar duže prisutan nego Cineplexx i sad ovi noviji konkurišu boljom uslugom, ljubaznijim osobljem, kvalitetnijom organizacijom... nadam se da će i kod nas efekat konkurencije dovesti do toga da se svi proprave
Moje skromno mišljenje je da i sa većim platnima i stolicama Cinestar ne može biti konkurencija Areni jer Arena ima lokaciju u samom centru. Da su bioskop napravili na SPENS-u ili tako negde, bila bi drugačija priča.