Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Big CEE

Big CEE 08 jun 2016 14:50 #981

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Friške sličke. Od nedelje.

"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Cookie, limanac, kasko, Yokai, Pinki, TurboMaximus, Novajlija, Blavak, Mikins, Light, valjan

Big CEE 18 jun 2016 19:58 #982

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 8559
  • Primljenih Zahvalnica: 36802
Zahvalnici: Nicisy1, solimns, Dukelander, Cookie, limanac, neusatz!, ranko su ns, kasko, Yokai, sandman, Pinki, TurboMaximus, das ivon, Novajlija, romanempire, Bogdus, Mikins, Light, Djordje Cvarkov, valjan

Big CEE 24 jun 2016 21:45 #983

• HellBlaze
  • HellBlaze's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 631

Otvaranje bioskopa zakazano za 15. jul. U srednjem delu BIG-a, ispred H&M, su postavili reklamu sa tom informacijom.
Poslednja izmena: 25 jun 2016 16:09 od HellBlaze.
Zahvalnici: Dukelander, Cookie, limanac, kasko, Yokai, Novajlija, romanempire, Blavak, Bogdus, Mikins, Light, valjan, mdinic

Big CEE 28 jun 2016 09:24 #984

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
Cinestar отвара највећи биоскоп у Војводини
НОВИ САД - Специјална седишта која се померају заједно са филмским сликама на платну, интензивни мириси, налети ветра, воде, магле, мехурића, као и невероватни светлосни ефекти...
Ови и многи други узбудљиви и до сада невиђени садржаји чекају све посетиоце прве 4DX сале у Србији, која ће бити отворена средином јула у новосадском центру Big, у склопу новог CineStar биоскопа - највећег у Војводини и најмодернијег у нашој земљи.

Мултиплекс, који ће ускоро своја врата отворити за све љубитеље филма, трећи је и уједно најамбициознији пројекат у нашој земљи компаније Blitz CineStar - највећег и најпосећенијег ланца биоскопа у региону. Са чак 10 дворана и нешто мање од 1.400 места за седење, ово велелепно здање простираће се на више од 5.000 квадратних метара, у засебној згради центра Big.

ceo tekst na sajtu rtv
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Zahvalnici: Yokai, das ivon, Novajlija, Blavak, Light, valjan

Big CEE 01 jul 2016 17:11 #985

• deran
  • deran's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 44
  • Primljenih Zahvalnica: 106
Evo kao što je ranije bilo rečeno počelo je i renoviranje kompletnog hola bioskopa Arena. Radi se u dve faze kako bi bioskop mogao neometano da funkcioniše.

...tvrdjava pušta mesec kao zmaja nad Varadinom...
...aveti tera sa trga Miletić, večito prgav...
Zahvalnici: Dukelander, Yokai, mrnjavi, TurboMaximus, das ivon, Blavak, Mikins, Light, Djordje Cvarkov

Big CEE 04 jul 2016 19:51 #986

• Bogdus
  • Bogdus's Avatar
  • Na mreži
  • Investitor
  • Poruka: 3196
  • Primljenih Zahvalnica: 11275

U unutrasnjem holu postavljene su skice letilica iz Star Warsa :-)
Zahvalnici: Dukelander, Yokai, mrnjavi, sandman, TurboMaximus, Novajlija, romanempire, Blavak, Light, Marc

Big CEE 04 jul 2016 21:30 #987

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
jbga ja zaboboravi da stavim fotke, sad me bogdus podseti :nuts:

Poslednja izmena: 04 jul 2016 21:32 od ranko su ns.
Zahvalnici: Dukelander, Cookie, kasko, mrnjavi, sandman, TurboMaximus, romanempire, Blavak, Bogdus, Light, Marc, mdinic

Big CEE 05 jul 2016 00:22 #988

• Marc
  • Marc's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 298
  • Primljenih Zahvalnica: 289
Atomsko Sklonište - Čedna gradska lica

Big CEE 05 jul 2016 17:28 #989

• Bogdus
  • Bogdus's Avatar
  • Na mreži
  • Investitor
  • Poruka: 3196
  • Primljenih Zahvalnica: 11275
Mozda nije prava tema - kod Biga tj. kanala se rasciscava teren ali ne znam zasto:

Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Cookie, limanac, Schotzie, das ivon, romanempire, Blavak, Light

Big CEE 05 jul 2016 17:38 #990

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Možda se uređuje obaloutvrda... bilo bi lepo da se sredi i ta obala. Ne mora da se odmah pravi šetalište, ali recimo da se napravi priprema za isto.

Btw, BIG je kupio parcelu pored, čekaćemo sa vidimo s kojom namenom :)

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Zahvalnici: Nicisy1, Cookie, limanac, Yokai, Schotzie, romanempire, Blavak, Bogdus, Light

Big CEE 05 jul 2016 18:58 #991

• Schotzie
  • Schotzie's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 59
  • Primljenih Zahvalnica: 67
O kojoj se konkretno parceli radi???

Zna li se velicina iste?

Vidim danas rasciscavanje tog dela pored kanala...
Dukelander napisao/la:
Možda se uređuje obaloutvrda... bilo bi lepo da se sredi i ta obala. Ne mora da se odmah pravi šetalište, ali recimo da se napravi priprema za isto.

Btw, BIG je kupio parcelu pored, čekaćemo sa vidimo s kojom namenom :)

Big CEE 05 jul 2016 21:54 #992

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Deo pored kanala je cenim u nadležnosti Voda Vojvodine i nema veze sa BIGom. BIG neće krenuti ni u šta dok ne završi bioskop.

‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Zahvalnici: Schotzie

Big CEE 12 jul 2016 23:35 #993

• Novajlija
  • Novajlija's Avatar
  • Van mreže
  • Član je blokiran
  • Poruka: 2141
  • Primljenih Zahvalnica: 5713
U petak otvaranje najvećeg bioskopa u Vojvodini

Novi Sad - Novi CineStar multipleks bioskop uz TC BIG svečano će biti otvoren 15. jula od 19 sati i to uz besplatno piće i kokice, nesvakidašnje akrobacije kaskadera maskiranih u filmske superheroje, grafitere, plesni nastup Vojvodine dens, akrobate sa vatrom i led-svetlima, scensku šminku, tradicionalni petominutni CineStar vatromet i nastup DJ-a

Te večeri, od 19.20, počeće i prve filmske projekcije, a besplatne karte za bioskop očekuju one najsmelije i najkreativnije, koji se na otvaranju pojave maskirani u filmske junake, dok će posetioci koji kupe kartu drugu dobiti besplatno.

Na repertoaru će se prvog dana naći neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera - Legenda o Tarzanu, Ledeno doba: Veliki udar, Veliki dobroćudni džin, Obaveštajci, Velika iluzija 2, Dan nezavisnosti: Nova pretnja, Dok nisam srela tebe, U potrazi za Dori i Prizivanje zla 2.

Nakon otvaranja bioskopa posetioci mogu da očekuju i skrivene i ponoćne pretpremijere, online kupovinu bioskopskih ulaznica, matine za porodice i decu...

Inače, ovo će biti prvi i jedini bioskop u zemlji sa 4Dx dvoranom - opreljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.

Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu, gigantska wall-to-wall platna i zvučne sisteme koji obezbeđuju kristalno jasnu sliku i ton.

Sve sale biće komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu.

Novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.

novisad.com/vesti/u-petak-otvaranje-najv...&utm_campaign=buffer
Zahvalnici: ranko su ns, Blavak, Billy, Mikins, Light

Big CEE 15 jul 2016 18:58 #994

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Zahvalnici: Cookie, Novajlija, Bogdus, Light, mdinic

Big CEE 15 jul 2016 22:24 #995

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Baš je lepo govorio ovaj direktor, elokventan čovek. Drago mi je što sam saznano i ime odgovorne osobe protiv koje, uz pravno lice, mogu da podnesem krivičnu prijavu za ugrožavanje opšte bezbednosti kao i lica i tela. Totalno neorganizovano, nespremno i sve ostalo negativno u vezi sa ovim otvaranjem. Velika masa ljudi, potpuno nekontrolisana i unutra i napolju. Služba obezbeđenja (Securitas, ako se ne varam) sušta suprotnost svog naziva. Potpuni diletanti i amateri u brizi za bezbednost pre svega mnogo dece svih uzrasta, zatim i odraslih. Da je neko unutra "pustio goluba" samo imali bi stampedo. Nama nisu potrebni teroristi, dovoljna nam je i naša "organizacija" raznih manifestacija.

(trava je ponovo zasađena, a gas je izmešten desno od bioskopa-gledano sa Sentandrejskog puta u pravcu bioskopa).
Ljudi su strpljivo čekali u redu, dronom su snimali iz vazduha

a onda, par minuta pre nego što će početi da puštaju, polako počinje najava haosa.

Nikoga i službe obezbeđenja nema napolju (kiša pada, a oni su u odelima sa kravatama)
Otvorili su vrata i haos počinje

nakon sveopšteg guranja ljudi svih uzrasta kako bi se ušlo, dok bezbednosna služba stoji na vratima i moli da se malo pomere unazad (nemoguće, masa gura od nazad, al velika masa) kad konačno uspete da uđete, opet red-bez bilo kakvog reda naravno. Guraj se prema blagajni, guraju se da izađu oni koji su kupili ulaznice, bezbednjaci su na vratima i samo blokiraju ulaz,... nije mi bilo više ni do filma.

Na kraju su ipak imali vatromet. Verovatno su slavili što niko nije stradao. Imam osećaj kao da sam išao na derbi (Spartak - Slovan) i sve u liht plavom i belom ušao među crno-crvene.

Poslednja izmena: 15 jul 2016 22:56 od Blavak.
Zahvalnici: limanac, Yokai, Duja, sandman, Novajlija, Bogdus, Light, valjan, mdinic

Big CEE 15 jul 2016 22:34 #996

• Novajlija
  • Novajlija's Avatar
  • Van mreže
  • Član je blokiran
  • Poruka: 2141
  • Primljenih Zahvalnica: 5713
Pogledaj snimak sa "novosadskih ulica" mislim da su te snimili. :lol:

Big CEE 15 jul 2016 22:46 #997

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
novajlija napisao/la:
Pogledaj snimak sa "novosadskih ulica" mislim da su te snimili. :lol:
Moguće je. Nix je bio u blizu mene, napravio par fotki i otišao u masu.

Big CEE 15 jul 2016 23:00 #998

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
uz duzno postovanje, ne razumem cemu ici na otvaranje.
ti isti filmovi ce se prikazivati i za nedelju dana kad guzve ne bude.
ja bih razumeo da su se filmovi prikazivali besplatno pa da je onda zato guzva, da ljudi koji ne mogu da priuste sebi bioskop odu i vide kako to izgleda, ali ovako.. :dunno:

Big CEE 15 jul 2016 23:41 #999

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
sandman napisao/la:
uz duzno postovanje, ne razumem cemu ici na otvaranje.
ti isti filmovi ce se prikazivati i za nedelju dana kad guzve ne bude.
Često idem na otvaranja izložbi, promocije i krštenja (običaj u Slovačkoj) knjiga, pozorišne premijere. Na tim događajima se nisam susreo sa ovako nečim. Obzirom da se i film ubraja u umetnost, očekivao sam da otvaranje protekne slično premijeri u pozorištu. Očigledno sam se prevario u svakom pogledu u vezi otvaranja bioskopa. Siguran sam da ću izbegavati otvaranja bioskopa, kao i bioskopske premijere. Filmove ću gledati kad prođu gužve.
sandman napisao/la:
ja bih razumeo da su se filmovi prikazivali besplatno pa da je onda zato guzva, da ljudi koji ne mogu da priuste sebi bioskop odu i vide kako to izgleda, ali ovako.. :dunno:
Bile su neke akcije sa besplatnim ulaznicama, kokicama itd. Za mene to nije bilo presudno, niti će biti. Jedino sam zaboravio kako se naši ljudi ponašaju kad je nešto mufte (npr. deljenje japanskih sadnica u BG) :ohno: . Sad znam.
Poslednja izmena: 15 jul 2016 23:45 od Blavak.
Zahvalnici: sandman, Eldarion

Big CEE 16 jul 2016 08:56 #1000

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Zadnji put sam bio na otvaranju Tempa. Od mene dosta
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru