Prosle godine u Junu sam bio prvi put na zapadu i to u Cirihu.
Vrteo sam slike sa mobilnog i okacicu par komada za sada , kasnije cu dodati slike sa fotoaparata.
Prvo , predivne zgrade malo van centra. Fasade su drvene , izmedju 2 zgrade postoji dvoriste sa sportskim sadrzajima.Ispod jedne zgrade ima jedna otvorena prostorija gde se nalazi stoni fudbal ,stoni tenis , odbojkarski terencic itd. Stoni fudbal i stoni tenis se moze izneti napolje kad god se pozeli. Sa glavne ulice se nalazi zid od staklene prizme koji spaja 2 zgrade i zatvanja njeno dvoriste od slucajnih prolaznika. Prizme su providne , ali ne skroz tako da se oni koji se nalaze u dvoristu ne osecaju zatvorenim. Taj zid od staklene prizme ima na sredini vrata tako da pristup dvoristu imaju samo stanari. Sjajno resenje.
Ovo je zgrada koja je nekada bila ruglo i rusevina.Onda su dodali par etaza i ovako su je sredili. Ona se nalazi preko puta ovih crvenih zgradica sa glavne ulice( kao glavna ulica mislim na glavniju ulicu u odnosu gde sam ja odsedao )
Onda sam usao u Coop. Inace , mislim da ne postoji lanac bolji od Coop i Migros. Ma kakva Cora , Lidl , Interspar , Merkator i bilo sta sa zapada.
E da , i onda sa naleteo na Lane moje ovih dana
A ovo je ta "glavna ulica"
Cesma u centru Ciriha
I josh jedna
Prodavnica satova. Na svaki sat ove figure izlaze i pustaju predivne melodije , nije inovativno , ali je zabavno
Onda sam u jednom drugom marketu video pomirenje Kraljevine Srba , Hrvata i Slovenaca , barem u alkoholisanom stanju
To je to sto se tice slika sa mobilnog telefona
E da , cim sam se vratio u Novi Sad odmah sam poslovno otisao u Maribor. I ocete li da vidite glavnu ulicu u Mariboru ? Evo vam Evropska Unija , spremite se da zamenice oci