U pravu si ranko...
Neki moji prijatelji su čak predlagali da ovo ostane atletski stadion a da se na platou pored napravi novi fudbalski, kocka, jednostavno,... i ja se strašno lomim ali posle dugogodišnjeg nerviranja i ja tako mislim, dakle, definitivno si u pravu.
"U narednim godinama" oni govore još od prvih radova na stadionu, tako da to i nije neki argument odnosno ne treba se za to hvatati, mislim da se ta rečenica podrazumeva. To oni po difoltu jer se nema sredstava za sveobuhvatnu ozbiljnu investiciju nego ovako. Šteta mogli su u jednom mandatu da odrade to ali...
Nego, aj podeliću sa vama ono što znam. Ako ureknem ureknem
jebiga.
Klub je u razgovoru sa gradonačelnikom i vrhom pokrajinske vlade dobio čvrsta obećanja da će se raditi. U međuvremenu je verovatno rešeno da će se definitivno raditi pa otuda i "pritisak" iz kluba, ali sada je pitanje je koliko ima vremena i novaca?!
Obećanje je da se radi bar jedna tribina i za to postoji potpuna usaglašenost. Da li postoje detalji oko toga ko šta i kako, ne znam.
Da li ima vremena, ne znam, ali znam da ne bih voleo da se ne ispoštuje bar neki minimum. Po meni minimum je da se ruši istok i ponovo gradi a ne da se radi nadgradnja postojećih tribina zatim da se jugozapad isto potpuno ruši i pravi novi a ne da se rekonstruiše (ideja je da se radi kopija jugoistoka i da se poveže nižom tribinom na mestu kućice što je opet minimum. Pretpostavljam da sve može da se uradi ali ispod tog minimuma, u suprotnom nisam siguran da ima vremena.
Na kraju krajeva i nakon svih ovih godina, mislim da je ranko potpuno u pravu i da treba da se izvuče maksimum i završi ta priča za jedan određeni period.