FUTOG napisao/la:
Nadam se da će početi radovi uskoro... Svi pričaju o tome na sav glas, izbori se bliže, a nije im u interesu da se ispale, tj. da bar delimično ne održe obećanje oko stadiona.
...
I ja se nadam i verujem da hoće.
Iskreno, ne verujem da žele da ispale... na kraju krajeva uradili su dosta toga i pokazali volju više puta, kada je stadion i uopšte sport u pitanju. Međutim sve to bi trebalo da bude nebitno da živimo u normalnoj državi. Trebalo bi da nastavak radove ne zavisi od izbora, novih vlasti, rokova,... jer mi se sada plašimo da li će početi, da li će se vlast promeniti da li će se radovi nastaviti...
FUTOG napisao/la:
...Sa druge strane, osim nas ovde, ljudi sa Vošinog i Firminog foruma, malo Novosađana je zainteresovano za stadion. Kontam da 90% njih vidi reflektore i misli u sebi kako je to dovoljno...
Da je sreće mi bi još s početka osamdesetih imali odličan stadion sa 30 tak hiljada mesta pa danas ne bi ni razmišljali o tome. Sa druge strane to bi verovatno uticalo i na opšte stanje u sferi fudbala u NS uopšte.
Generalno mnogo se u nas stvari banalizuju a i ljudi su odavno nezainteresovani za mnogo toga... ipak verujem da bi jedan ozbiljan stadion u narednom periodu dosta uticao na svest... Kao što rekoh već ranije, stadion ali i uopšte javni objekti su višestruko značajni za društvo... nije samo fudbal u pitanju.
FUTOG napisao/la:
Što se tiče lokala... Ako već nije moguće da se oni uklone, mogli bi bar nekako da se unificiraju do srećnijih vremena. Mislim da bi to bilo dobro prelazno rešenje, a i tribina nam ne bi delovala toliko romski.
Mislim da je to i ideja. Što se mene tiče to je i rešenje, unificirati lokale, izmestiti bašte na plato, osloboditi uzurpirani prostor... napraviti iste uslove za sve i kada stadion postane stadion tržište će već uraditi ostalo.